Acest concurs a expirat în data de 2021-12-31. Vezi concursurile active aici.
Noul mod de a cumpara online!

Mergi spre magazinul online prin Bonusway, cumpara normal si primeste cashback in contul tau bancar. Prin Bonusway cumperi inteligent.

Cum functioneaza Bonusway:

  1. Click in magazin prin Bonusway - rasfoieste magazine si oferte pe site-ul Bonusway;
  2. Primeste cashback la cumparaturile tale - magazinul online plateste un comision pentru comanda ta, iar Bonusway imparte acest comision cu tine sub forma de cashback;
  3. Transfera cashback-ul in contul tau bancar - alege metoda de plata cea mai buna pentru tine sau doneaza o parte din cashback catre o asociatie de caritate;

Inregistreaza-te acum si incepe sa faci shopping online cu Bonusway!

Bonusway implineste 10 ani de la lansare si cu aceasta ocazie te invita sa participi la concursul de aniversare si si sa castigi un cashback de 100 lei in contul tau!

Iata ce ai de facut:

  • 1. sa dai share acestei postarii de concurs;
  • 2. sa lasi in comentarii motivul pentru care tie iti place Bonusway;
  • 3. sa ai cont Bonusway si o cumparatura facuta prin Bonusway anul acesta;

Inregistreaza-te acum si incepe sa faci shopping online cu Bonusway!

Bonusway este un serviciu absolut gratuit, datorita caruia iti poti intoarce o parte din banii cheltuiti la cumparaturile facute online. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe Bonusway.ro, sa accesezi magazinul dorit din lista noastra de magazine si sa faci achizitia din magazinul respectiv asa cum faci de obicei. Pentru fiecare achizitie facuta prin Bonusway, vei primi un bonus in contul tau. Fiecare magazin ofera bonusuri diferite, care sunt specificate in dreptul fiecarui magazin.

4 din 5 (3 Voturi)