Politica Privind Confidentialitatea si Securitatea Datelor Personale

Nota de informare GDPR (Regulamentul de prelucrare a datelor personale)

Prezenta Notă de informare se aplică prelucrării datelor cu caracter personal ale vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru concursoman.ro

Site-ul nostru nu sunt destinat copiilor sub 16 ani, nu colectăm și nu ne dorim să colectăm in mod conștient date referitoare la copii. Pentru acest lucru depunem toate diligențele necesare pentru a verifica, in mod rezonabil, că persoana care ne furnizează datele nu este un copil, conform termenilor definiți mai sus – răspunderea pentru orice fel de informație care ne este furnizată cu eludarea acestor dispoziții fiind in totalitate a persoanei care ne transmite aceste date.

Este important să citiți această politică împreună cu toate notificările privind prelucrarea & confidențialitatea datelor pe care le vom furniza cu diferite ocazii când vă colectăm sau prelucrăm datele personale pentru ca a fi in permanență pe deplin informat de ce și cum folosim aceste date. Această politică vine ca o adăugire la celelalte notificări și nu are intenția de a le elimina.

Această Politică privind confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal vă ajută să înțelegeți:

  • - Ce sunt datele cu caracter personal
  • - Ce date colectăm și modalitatea de colectare
  • - Cum și de ce prelucrăm aceste date
  • - Către cine și de ce transmitem datele cu caracter personal
  • - Cum protejăm aceste date
  • - Care sunt drepturile pe care le aveți
  • - Cum vă puteți exercita aceste drepturi
  • - Cum ne puteți contacta

1. Ce sunt datele cu caracter personal

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor – GDPR) ce intră în vigoare de la data de 25 mai 2018:

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

Exemple de date cu caracter personal: un nume și prenume; o adresă de domiciliu; o adresă de e-mail, cum ar fi prenume.nume@societate.com; un număr de act de identitate; date privind locația; o adresă de protocol de internet (IP); un identificator de modul cookie.

2. Ce date colectăm și modalitatea de colectare

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal din informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-ul nostru: formularul din pagina de contact, formularul din pagina de login, formularul pentru crearea unui cont nou de utilizator, formularul de înscriere la newsletter;

Informațiile pe care ni le furnizați pot include:

  • - Crearea contului de client - pentru a crea un cont de utilizator următoarele date sunt necesare: nume, prenume și e-mail.
  • - Înscriere la newsletter - pentru înscriere la newsletter următoarele date sunt necesare: prenume și e-mail.
  • - Campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole - pentru concursurile online derulate colectăm adresa ta de e-mail.

Prin activitatea desfășurată pe site, nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (i.e. informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală);

De fiecare dată când vizitați site-ul concursoman.ro, colectăm automat următoarele date:

  • - date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date sunt colectate și prelucrate în numele nostru, prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți și puteți găsi mai multe informații despre acest lucru la adresa Politica privind utilizarea fișierelor cookie
  • - date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include date despre URL, secvență de clicuri către, prin și de la site-ul concursoman.ro (inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat pe site

3. Cum și de ce prelucrăm aceste date

Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

Stocarea: Păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

C oncursoman.ro va prelucra date cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • -Oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastră.
  • - Pentru a vă confirma serviciile pe care le-ați comandat și a va furniza informații suplimentare cu privire la acestea.
  • - Pentru operațiuni de ofertare, contractare, facturare.
  • - Pentru conformare cu legile in vigoare.
  • - Pentru a vă informa cu privire la ofertele promoționale, noutățile despre serviciile aflate în portofoliul companiei noastre sau pentru a vă invita la seminariile gratuite organizate.
  • - Pentru a preveni frauda și pentru a asigura securitatea website-ului și a informațiilor.

4. Către cine și de ce transmitem datele cu caracter personal

Confidențialitatea datelor personale reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte pentru noi. Nu transmitem aceste date către terțe părți decât dacă este necesar, și numai datele necesare pentru conformitate cu cerințele legale sau de acreditare.

5. Cum protejăm aceste date

Datele personale sunt prelucrate în condiții de siguranță. Concursoman.ro a luat măsuri tehnice și organizaționale adecvate privind securitatea datelor, împotriva prelucrării sau a alterării neautorizate, împotriva pierderii sau a distrugerii, precum și împotriva dezvăluirii si a accesului neautorizat la datele personale transmise, stocate sau prelucrate. C oncursoman.ro asigură integritatea, disponibilitatea, confidențialitatea și autenticitatea în ceea ce privește datele cu caracter personal.

Concursoman.ro utilizează metode si tehnologii de securitate avansate, împreună cu politici aplicate salariaților și procedurilor de lucru pentru a proteja prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare.

Furnizorul serviciilor de găzduire a website-ului www.concursoman.ro prin intermediul căruia colectăm date cu caracter personal este S.C. Sakersoft S.R.L.-D (www.sakersoft.ro). C oncursoman.ro are încheiat un contract prin care furnizorul asigură că a luat toate măsurile de securitate și disponibilitate a serverelor.

C oncursoman.ro depune toate eforturile rezonabile și justificate din punct de vedere comercial pentru a proteja datele cu caracter personal pe care le deținem, analizăm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

De asemenea, am implementat măsurile tehnice și organizaționale adecvate pentru a asigura că sunt prelucrate doar datele personale necesare scopurilor specificate. Principiul privind protecția implicită a datelor va fi urmat și în cursul dezvoltării de noi produse sau servicii.

Totuși, în ciuda eforturilor depuse pentru stocarea informațiilor colectate într-un mediu de operare sigur, care nu este disponibil publicului, nu putem garanta securitatea absolută a acestor informații în timpul transmiterii sau stocării în sistemele noastre. În caz de încălcare a securității care vă pune în pericol confidențialitatea sau informațiile personale ne angajăm să vă informăm de aceste lucruri, fie prin intermediul acestui website fie prin alte metode de care dispunem (mesaje email, apeluri telefonice).

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, username, parole, etc.) utilizate de dumneavoastră pentru a accesa părți ale site-ului concursoman.ro. Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși facem tot posibilul pentru a vă proteja datele, nu putem garanta 100% securitatea datelor dumneavoastră transmise pe site-ul nostru; orice transmisie de date personale se face pe propriul dumneavoastră risc.

După ce primim datele dumneavoastră, vom folosi proceduri stricte de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

6. Care sunt drepturile pe care le aveți

Aveți urmatoarele drepturi conform legislatiei in domeniu:

  • - Dreptul de vă confirma dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, și de a vă furniza o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • - Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal prelucrate de website-ul concursoman.ro;
  • - Dreptul de a solicita restrictionarea datelor personale de procesare de catre website-ul concursoman.ro;
  • - Dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal de catre website-ul comenzi.farmaciatei.ro (de exemplu utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct);
  • - Dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal;
  • - Dreptul de a vă retrage consimțământul, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
  • - Dreptul de a depune o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. De exemplu, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră.

7. Cum vă puteți exercita aceste drepturi

Aceste drepturi pot fi exercitate prin completarea si transmiterea unui formular in format fizic sau prin intermediul unui e-mail la adresele de mai jos.

Putem solicita furnizarea de informații suplimentare necesare pentru a vă confirma identitatea.

Putem respinge cererile care sunt repetitive nejustificat, excesive sau vădit nefondate.

În cazul în care considerați că activitățile noastre de prelucrare a informațiilor personale nu respectă legislația aplicabilă în materie de protecție a datelor, se poate depune o plângere la  Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

8. Cum ne puteți contacta

Dacă aveți întrebări cu privire la protecția datelor, sunteți binevenit să ne contactați în orice moment:

COM-AMBUL SRL
Adresa: Kornis Ferenc 39, Odorheiu Secuiesc, Romania
Telefon: +40.756.82.83.61
Email: gdpr@concursoman.ro

Ultima actualizare: 31.05.2020

Notă: Putem actualiza periodic această Politică și vă vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site-ul concursoman.ro.

Vă rugăm să consultați periodic pagina dedicată Politicii de Confidențialitate pentru a fi la curent nu noile modificări.

ajax-icon Încărcare...