Acest concurs a expirat în data de 2022-04-23. Vezi concursurile active aici.
Pentru cei care inca nu sunt familiarizati cu melamina, trebuie sa spunem inca de la inceput ca este un material foarte des utilizat in fabricarea veselei, in s

Desi exista tot felul de teorii cu privire la acest material, melamina este considerată sigură. FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente) a făcut o evaluare  pentru a estima riscul pe care expunerea la aceasta substanta îl are asupra sănătății umane. Acesta a revizuit literatura științifică despre toxicitatea melaminei  și a concluzionat că melamina este sigură de utilizat pentru servirea alimentelor, dar nu în cuptorul cu microunde.

Produsele confectionate din melamina sunt foarte practice: sunt usoare, durabile, functioneaza ca un izolator termic (cald / rece), accesibile si se curata usor. Platourile si vasele din melamina se preteaza perfect utilizarii in locatii cu trafic mare de oameni precum locatiile HoReCa, in cadrul carora calitatea si aspectul unic al vaselor completeaza experientele culinare.

Vesela din melamina confera o servire impecabila, eleganta, care cu siguranta va atrage atentia si celor mai pretentiosi clienti.

Kulsan este producătorul de top din Turcia de veselă din melamina. Produsele  pe care le-a dezvoltat Kulsan sunt extrem de durabile si  pot fi spalate la toate tipurile de masini de spalat vase.

Vesela din melamina de la Kulsan este excelenta  pentru utilizarea în:  hoteluri, restaurante, firme de catering, cafenele, baruri, patiserii, piscine, cluburi, spitale, școli, săli de mese din fabrici sau companii, aziluri de bătrâni, săli de nunți, unitati militare, închisori, linii de croazieră și așa mai departe.

Alege si tu calitatea veselei din melamina. Lancom pentru tine gama completa de vesela din melamina, pliata perfect pe nevoile oricarei afacerei. Pentru o servire impecabila, eleganta, alege oferta Lancom de vesela din melamine. Imbogateste-ti bucataria profesionala cu vesela de cea mai buna calitate!

4 din 5 (3 Voturi)