Acest concurs a expirat în data de 2023-05-01. Vezi concursurile active aici.
Singapore te asteapta! Intra in platforma OneUp si afla cum poti castiga o excursie high-tech pentru 2 persoane.

Ce trebuie sa faci:

Inscrie codurile din orice pachet de consumabile glo, foloseste punctele de loialitate impreuna cu punctele de activitate pentru a aloca sanse pentru a castiga marele premiu o excursie in Singapore pentru 2 persoane, cazare 10 nopti la Hotel Marina Bay Sands Singapore 5* sau zilnic unul dintre cele 62 de telefoane mobile Apple iPhone 14 128GB 5G.

Inscrie codurile din orice pachet de consumabile glo pe OneUp si poti castiga pe loc, intre orele 8:00 – 21:00, in fiecare minut cate un pachet din noua gama KENT designed for glo cu una dintre cele 3 arome disponibile Tobbaco, Beryl Click sau Violet Click.

Fiecare cod introdus din pachetele  de consumabile glo iti aduce 1 punct de loialitate, iar pana pe 31 martie 2023 codurile din pachetele KENT designed for glo iti aduc 3 puncte de loialitate.

Ce poti sa castigi:

  • o excursie in Singapore pentru 2 persoane, cazare 10 nopti la Hotel Marina Bay Sands Singapore 5* 
  • 62 telefoane mobile Apple iPhone 14 128GB 5G
  • pachete din noua gama KENT designed for glo

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 27 februarie – 30 aprilie 2023.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

4 din 5 (14 Voturi)