Acest concurs a expirat în data de 2023-05-10. Vezi concursurile active aici.
Cana filtranta este cel mai comun tip de dispozitiv de filtrare a apei pentru casa existent, pe care este cel mai probabil sa il gasiti in majoritatea caselor.

Si exista un motiv intemeiat pentru asta, mai ales cand tinem cont de numeroasele beneficii pe care le odera si de usurinta cu care pot sa transforme apa de la robinet cu gust si miros neplacut in ceva ce chiar vrei sa bei.

Am intocmit o lista cu avantajele de top ale utilizarii unui filtru de apa.

Cost redus de achizitie
Principala atractie pentru cei mai multi proprietari de case fata de aceasta forma de filtrare a apei este costul scazut - adesea acelasi pret sau mult mai ieftin decat alte metode de filtrare a apei.

In functie de marca filtrului pe care il achizitionati, veti cheltui intre 150 si 500 de lei pentru un model decent, care va va tine toata viata. In plus, puteti alege, de asemenea, sa beneficiati de multe dintre ofertele prin care, alaturi de cana filtranta sunt incluse si 2 – 3 filtre care ar trebui sa asigure pana la 9 luni de filtrare.

Filtrarea eficienta a apei
Utilizarea unui ulcior cu filtru de apa este o modalitate excelenta de a trata apa care va este furnizata prin conducta de apa din reteaua publica. Cu conditia sa locuiti intr-o zona care are o sursa de apa potabila, folosirea unui ulcior cu filtru de apa va va permite sa eliminati o cantitate semnificativa din contaminantii prezenti si sa faceti apa mult mai gustoasa. Astfel de contaminanti includ clorul, magneziul, hidrogenul sulfurat si zincul – care, desi nu sunt daunatori in cantitati mici, pot incepe sa aiba efecte negative la doze mari. Indepartarea acestor contaminanti si metale grele poate imbunatati functia sistemului digestiv - rezultand o sanatate mai buna si, in general, o stare generala mai buna.

Usurinta de utilizare
Nu exista nimic mai simplu decat un ulcior care necesita doar umplerea cu apa de la robinet si schimbarea filtrului la fiecare doua luni. Numai din acest motiv, atat de multe gospodarii aleg aceasta metoda de filtrare a apei in loc sa cumpere apa imbuteliata. Odata ce filtrul dvs. a filtrat o anumita cantitate de apa (masurata de obicei in zile), pur si simplu inlocuiti-l cu un cartus de filtru nou, pentru a incepe din nou sa va bucurati de apa proaspata de baut.

Capacitate mare
Un alt avantaj atractiv este capacitatea de a prefiltra apa inainte de a fi necesara pentru consum, oferindu-va in mod eficient un depozit de apa care poate fi folosit in orice moment. Unele dintre ulcioarele mai mari de pe piata ofera o capacitate suficienta pentru 18 pahare de apa.

Portabilitate excelenta
Accesul la apa potabila curata nu este o nevoie doar acasa. Multi proprietari aleg sa-si ia cu ei cana filtranta atunci cand calatoresc sau achizitioneaza alta, pentru a fi folosita intr-o cladire in care locuiesc des, dar care are o calitate slaba a apei de la retea. Daca va incadrati la acest criteriu, intr-adevar nu exista o optiune alternativa mai buna care sa ofere acest nivel de confort si functonalitate.

Dintre modelele de cani filtrante exitente pe piata, ZeroWater s-a dovedit a fi cel mai bun pentru indepartarea contaminantilor din apa de la robinet, facandu-l o alegere usoara pentru majoritatea oamenilor.

4 din 5 (6 Voturi)