Acest concurs a expirat în data de 2017-07-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga saptamanal 10 vouchere in valoare de 50 lei

Concursul "Premii de Romania" se deruleaza in intervalul 20 februarie 2017 - 10 iulie 2017, pe teritoriul Romaniei.

nn

Concursul se adreseaza tuturor vizitatorilor site-ului www.protv.ro care au implinit varsta de 18 de ani la data inceperii concursului si au domiciliul in Romania sau sunt rezidenti in Romania.

nn

MODUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI

nn

In perioada de desfasurare, pe pagina dedicata concursului de pe site www.protv.ro, saptamanal, in fiecare zi de luni, va fi incarcat un set de 5 intrebari - quiz-ul saptamanal.

nn

Pentru a participa la concurs, participantul va trebui sa bifeze raspunsul considerat corect dintre cele puse la dispozitie de catre Organizator, la toate intrebarile puse la dispozitie in cadrul quiz-ului saptamanal si sa completeze datele personale in formularul de participare.

nn

Participantul trebuie sa bifeze la fiecare intrebare din quiz varianta de raspuns pe care o considera alegerea nr. 1 a romanilor.

nn

Participantii pot raspunde la quizul saptamanal din momentul incarcarii guiz-ului saptamanal pe pagina dedicata concursului, pana in ziua de duminica a saptamanii respective.

nn

Participantii se pot inscrie o singura data in cadrul quizului saptamanal.

nn

La finalul fiecarei saptamani de concurs va fi publicat pe site, punctele acordate fiecarei variante de rapsuns, topul saptamanii, cu punctajul fiecarui participant inscris, si numele castigatorului quizului saptamanal, respectiv al premiului saptamanal in valoare de 500 de lei.

nn

PREMIILE CONCURSULUI

nn

Premiul saptamanal consta in 10 vouchere de cumparaturi "Penny Market", fiecare in valoare de 50 de lei si valoarea totala de 500 lei si va oferit fiecarui castigator saptamanal.

nn

Saptamanal, in fiecare luni, va fi desemnat castigator al premiului saptamanal, participantul care a obtinut cel mai mare numar de puncte, conform mecanismul de concurs.