Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 100 euro zilnic!

Concurs: Castiga 100 euro zilnic!

100euro_big

Concursul "Anuntul tau iti poate aduce 100 €" se va desfasura in perioada 10 octombrie 2013 - 19 octombrie 2013, numai prin intermediul site-ului de anunturi www.tocmai.ro

Mecanismul concursului:

In perioada 10 octombrie 2013 - 19 octombrie 2013, toti utilizatorii site-ului tocmai.ro care adauga un anunt pe site, vor fi inscrisi automat la tragerea la sorti. Ca sa te inscrii in concurs trebuie sa accesezi si sa completezi integral formularul de adaugare al anuntului disponibil pe site si sa apesi butonul “Trimite anunt”, respectand conditiile de completare si termenii si conditiile site-ului.

Dupa trimiterea si confirmarea anuntului, acesta va fi administrat de catre echipa tocmai.ro conform regulilor site-ului. Numai postatorii unor anunturi aprobate si vizbile pe site vor fi inscrisi la tragerea la sorti. Inscrierile se fac pe site-ul www.tocmai.ro, prin intermediul formularului Adauga anunt. Un utilizator isi poate inscrie o adresa de e-mail o singura data pe zi, pentru fiecare extragere, indiferent daca acesta adauga mai multe anunturi cu aceeasi adresa de e-mail.

Extragerea castigatorilor se va efectua cu ajutorul sistemului de generare automata a unui numar http://www.random.org/ .

Premiile:

Valoarea totala a premiilor ce fac obiectul concursului "Anuntul tau iti poate aduce 100 €" este de 20.000 euro net, la cursul zilei.

PARTICIPA LA CONCURS!

LISTA CASTIGATORILOR il gasiti AICI.