Acest concurs a expirat în data de 2017-04-08. Vezi concursurile active aici.
Ce radio asculti in fiecare zi? ZI ZU ca sa fie bine!!! Poti castiga sute de euro!

Concursul “Ce radio asculti in fiecare zi?” se desfasoara in perioada 11 februarie 2017 – 07 aprilie 2017.

In perioada 13 februarie 2017 – 07 aprilie 2017, in cadrul programelor postului Radio ZU, se vor desfasura in zilele lucratoare (de luni pana vineri), intre orele 08.00 – 20:00 un numar de 4 editii ale concursului/pe zi iar in zilele de sambata si duminica se vor desfasura cate o editie pe zi, intre orele 08 – 20. Per total se vor desfasura 174 concursuri, plus cele determinate de reportul dupa ultima zi de concurs.

Inscrierile prin SMS se fac la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Telekom, Orange si Vodafone) incepand cu data de 11 februarie 2017. O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 propozitia “Ascult Radio ZU”. Inscrierile sunt unice, in baza de date cu inscrisii la concurs intra doar primul SMS trimis de la un numar de telefon. SMS-urile ulterioare trimise de la acelasi numar de telefon nu sunt luate in considerare.

Inscrierile online se fac pe site-ul www.radiozu.ro. Ca sa te inscrii in concurs trebuie sa accesezi si sa completezi integral formularul de inscriere disponibil pe site si sa apesi butonul de inscriere, respectand conditiile de completare. La inscrierile online sunt permise maxim 3 inregistrari per calculator, maxim 10 inregistrari de la acelasi IP, dar pentru numere de telefon diferite.

Un ascultator isi poate inscrie un numar de telefon o singura data in acest concurs, indiferent daca o face prin telefon sau online. Inscrierile ulterioare, indiferent daca sunt facute prin SMS sau online si indiferent de platforma pe care s-a facut prima inscriere, nu intra in baza de date.

Radio ZU nu este responsabil pentru inscrierile incomplete sau cu erori.

Toti inscrisii, prin SMS sau online, intra in baza de date a concursului. Cu ocazia fiecarui concurs, este extrasa aleator una dintre persoanele inscrise in concurs. Persoana extrasa este sunata in direct la Radio ZU pe numarul de telefon cu care s-a insris in concurs. Persoana extrasa este declarata castigatoare daca dupa semnalul sonor in care este intrebata “Ce radio asculti in fiecare zi?” raspunde folosind cuvintele “Radio ZU” sau “ZU” fara a nominaliza un alt post de radio. In cazul in care persoana extrasa nu reuseste sa raspunda in conditiile enuntate mai sus, banii pe care i-ar fi avut de castigat se reporteaza pentru urmatorul concurs. Cuantumul de bani alocat premiului fiecarui concurs in parte este de 100 de euro. Daca o persoana castiga in urma unui concurs banii rezultati ca urmare a unul sau mai multe reporturi, urmatorul concurs porneste de la suma de 100 de euro.

Daca pe data de 07 aprilie 2017 dupa ultimul concurs al zilei exista report, concursul continua de cate 5 ori pe zi, de luni pana vineri pana la castigarea reportului, dupa mecanismul descris mai sus.

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat. Deasemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda.
In plus concursului ii sunt alocate premii suplimentare, numite „jackpot”. Valoarea totala a premiilor numite jackpot este de 8000 euro. In fiecare saptamana de concurs se aloca un singur jackpot, cu o valoare mai mica de 8000 euro, astfel incat suma premiilor speciale denumite jackpot sa fie de maximum 8000 euro. Jackpotul poate fi castigat oricand pe parcursul saptamanii de concurs. In momentul in care este castigat un jackpot, urmatorul este oferit ca premiu in urmatoarea zi de luni

Valoarea totala bruta a premiilor ce fac obiectul concursului “Ce radio asculti in fiecare zi?” este de 17.400 euro pentru concursurile zilnice si de maxim 8.000 euro pentru premiile speciale „Jackpot”, in total 25.400 euro.

Castigatorul este sunat intr-un termen de 5 zile de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), in principiu premiul urmand a se trimite prin posta (ex: mandat postal) cu confirmare de primire, in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator.

Premiul va fi predat castigatorului in lei.