Acest concurs a expirat în data de 2018-10-11. Vezi concursurile active aici.
Joaca-te si intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 10 telefoane Samsung A5 2017 si sute de vouchere in valoare de 30 euro!

Campania se desfasoara in perioada 10 septembrie – 10 octombrie 2018.

La prezenta campanie poate participa orice persoană fizică având capacitate deplină de exerciţiu, cu vârsta de peste 18 ani şi care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

  • este titulară a unui contract de abonament Orange sau este desemnată utilizator în cadrul contractului de abonament având titular o persoană fizică sau juridică sau este posesor de cartelă SIM PrePay Orange.
  • Detine un cont de mail si un numar de telefon.
  • Participantii, utilizatori unici, trebuie sa parcurga urmatoarele etape: sa acceseze website-ul campaniei, sa introduca numele, prenumele, adresa de email si sa accepte termenii si conditiile campaniei ; sa apese pe butonul “Hai la joaca”, sa citeasca pagina cu instructiunile prin care poate alinia cel putin 3 imagini identice pentru a castiga puncte. Toti utilizatorii care acumuleaza minim 1000 de puncte se vor califica pentru tragerea la sorti. Prin tragere la sorti, zece castigatori vor primi cate un telefon Samsung A5 2017.

În cadrul campaniei, organizatorul oferă 10 premii, după cum urmează:

  • 10 premii, fiecare constând în „un telefon Samsung A5 2017”, în valoare de „1,283 RON” (TVA inclus)

Desemnarea câştigătorilor se va efectua prin tragere la sorţi, care va avea loc pe data de 25 octombrie 2018, la sediul organizatorului.