Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
Creeaza-ti momente speciale in familie!

Campania promotionala „Creeaza-ti momente speciale in familie” va avea loc in perioada 01.09.2018 - 31.10.2018, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele fizice Profi, ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele cosmetice si de infrumusetare marca Schauma si Fa, in orice ambalaj disponibil la vanzare in magazinele / spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei, produse Schauma/Fa in valoare minima de 19 ron pe acleasi bon/factura si sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala primita, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia / acesteia.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in trimiterea prin SMS la numarul 1702, in cadrul perioadei promotionale, a urmatoarelor informatii: numele si prenumele participantului, numarul bonului fiscal / facturii fiscale primit/primita in urma achizitionarii produsului si numele magazinului de unde a achizitionat produsul (ex. „POPESCU MIHAI, BF 222, Profi”). Sunt acceptate ca valide, mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula.  SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange, Telekom Mobile, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila. Nu se accepta trimiterea de SMS-uri care contin alte informatii decat cele de mai sus. 

Bonul fiscal/factura fiscala trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala care atesta cumpararea a minim unui produs participant in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel transmis prin SMS.

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 1x sistem home cinema
  • 3x set karaoke wireless
  • 3x cos cu produse Shauma & FA

Acordarea tuturor premiilor se va face prin tragere la sorti. La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide receptionate in perioada campaniei, respectiv 01.09.2018 (ora 00:00:00, ora Romaniei) - 31.10.2018 (ora 23:59:59, ora Romaniei).  Tragerea la sorti se va face in mod aleatoriu, prin mijloace electronice si va avea loc in prezenta unui reprezentant al Touch Communications SRL si a unui notar.