Acest concurs a expirat în data de 2018-02-07. Vezi concursurile active aici.
Oferiti-i pielii dumneavoastra elementele tineretii.

Oferiţi-i pielii dumneavoastră elementele tinereţii. Produsele ageLOC Elements reprezintă componentele moderne esenţiale ale îngrijirii pielii în procesul anti-îmbătrânirii. Împreună, aceste produse curăţă, purifică, reînnoiesc, hidratează şi evidenţiază pielea cu aspect întinerit - pentru un aspect mai tânăr şi mai sănătos, acum şi în viitor.

Produsele incluse în Sistemul ageLOC Elements:

  • ageLOC Gentle Cleanse & Tone: spumă anti-îmbătrânire de curăţare şi tonifiere - Curăţă şi purifică, pregătind pielea pentru a primi ingredientele anti-îmbătrânire mai complexe. Acţionează menţinând nivelul natural sănătos al pH-ului pielii şi ajută la păstrarea hidratării sale naturale.
  • ageLOC Radiant Day SPF 22: produs anti-îmbătrânire de zi pentru hidratarea facială cu SPF 22  - Stimulează activitatea de întinerire a celulelor cu 85% pentru a-i oferi pielii dumneavoastră o textură mai fină, mai delicată. Reduce apariţia liniilor fine şi a ridurilor cu 45% pentru o piele cu aspect vizibil întinerit. Diminuează considerabil producţia nedorită de melanină din piele pentru un aspect mai radiant, mai strălucitor şi pentru reducerea decolorării. Oferă o protecţie largă împotriva efectelor negative ale razelor UVA/UVB cu ajutorul SPF 22 – cel mai ridicat factor de protecţie solară al nostru pentru hidratarea feţei.
  • ageLOC Transforming Night: produs anti-îmbătrânire de noapte pentru hidratarea facială - Ajută pielea acţionând alături de aceasta pe parcursul nopţii în cadrul procesului de regenerare şi reînnoire întărind bariera sa naturală pentru a deveni mai puternică, mai rezistentă.

Participă la concurs în perioada 23 ianuarie- 6 februarie 2018 și câștigă un set de produse ageLOC Elements!