Acest concurs a expirat în data de 2017-12-01. Vezi concursurile active aici.
Marca suedeza Daniel Wellington a devenit in ultimii ani, foarte populara in toate tarile din lume.

Marca suedeza Daniel Wellington a devenit in ultimii ani, foarte populara in toate tarile din lume. De clasicul ceas analog, cu o curea din material textil sau din piele, cu mirosul atemporal, s-au indragostit repede barbatii si femeile care prefera accesorii unice.

Dar nu toti ni le putem permite ... Daca credeti ca acestea sunt pentru voi, atunci ramaneti! Acum aveti ocazia de a obtine un model minunat pentru femei (DW00100161) din aur roz , complet gratuit. Raspundeti doar la o simpla intrebare, pe care o puteti gasi cu usurinta pe site-ul nostru, iar dvs. (sau partenera dvs.) va avea aceasta podoaba deosebita la incheietura mainii!

Regulile concursului sunt ca deobicei foarte simple. Raspundeti la intrebarea "Care este rezistenta la apa a ceasului de dama Daniel Wellington?" si completati formularul cu informatiile de contact.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda un ceas de dama Daniel Wellington.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.12.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.11.2017 pina la 30.11.2017.

Felicitari castigatorului concursului de luna trecuta pentru un ceas Diesel este Borghina Ioan din Satu Mare.