Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Pregateste-te pentru vacanta! Cumpara orice produs A-Derma Protect in perioda 1 mai – 31 august 2017 si creeaza-ti propriul mood-board de vacanta.

Campania "Castiga soare pe o insula" va avea loc in perioada 1 mai 2017 ora 00:00:00 - 31 august 2017 ora 23:59:59 .

Produsele participante la campanie sunt produsele comercializate in Farmacii de catre Organizator din gama A-Derma Protect

Pentru a fi eligibili a participa la Campanie si a putea castiga unul dintre premiile oferite de Organizator, Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii exprese, in mod cumulativ: 

  • sa achizitioneze pe durata Campaniei minim un produs din gama A-Derma Protect (indiferent de natura sau valoarea acestuia) din oricare din farmaciile participante la Campanie si sa pasteze bonul fiscal care atesta achizitia pentru validare;
  • sa intre pe site-ul www.adermaprotect.ro, sa isi construiasca propriul moodboard de vacanta conform celor indicate pe site, si sa completeze corect toate campurile obligatorii indicate in formularul electronic de inscriere la tombola, conform celor mentionate pe formular;

Bonul fiscal care atesta achizitia a minim un produs din gama A-Derma Protect pe Durata Campaniei trebuie pastrat pana la finalizarea Campaniei, acesta fiind solicitat de catre Organizator la inmanarea premiilor.

Campania se va desfasura in limita stocurilor de produse A-Derma Protect disponibile in fiecare Farmacie participanta in Campanie.

In cadrul Campaniei Organizatorul va acorda urmatoarele premii:

  • 18 premii acordate pe parcursul celor 18 saptamani de concurs, cate un premiu pentru fiecare saptamana de concurs. Premiul saptamanal consta intr-un pachet cu produse A-Derma Protect, dupa cum urmeaza: 1 x A-DERMA Protect Spray SPF 50+ 200 ml, 1 x A-DERMA Protect Spray SPF 50+ Kids 200 ml, o geanta termoizolanta si o geanta de plaja personalizate cu brandul A-Derma Protect.
  • Marele premiu: un voucher in valoare de 2.000 euro fara TVA ce va putea fi utilizat in rezervarea unei vacante pentru 2 persoane. Destinatia de vacanta va putea fi aleasa dintre Lefkada, Ibiza sau Capri. Castigatorul marelui premiu va putea beneficia de vacanta incepand cu data de 10 Septembrie 2017 pana cel mai tarziu pe 31 Decembrie 2017 (data de 31 Decembrie 2017 trebuie sa fie ultima noapte de cazare). Voucher-ul nu este transferabil si este valabil pentru castigator si pentru inca o persoana aleasa de acesta

Desemnarea castigatorilor pentru premiile saptamanale va fi efectuata prin intermediul unei trageri la sorti electronice utilizand site-ul www.random.org, in decursul a 2 zile lucratoare de la incheierea fiecarei saptamani de concurs, in prezenta unei Comisii formata din 3 reprezentanti ai Organizatorului. Pentru evitarea oricarui dubiu, pe Durata Campaniei se vor organiza 18 extrageri electronice pentru acordarea premiilor saptamanale, cate una in fiecare saptamana, dupa principiul un castigator pe saptamana.

Desemnarea castigatorului marelui premiu va fi efectuata prin intermediul unei trageri la sorti electronice utilizand site-ul www.random.org la sediul central al Organizatorului, in decursul a 5 zile lucratoare de la incheierea Campaniei, in prezenta unei Comisii formata din 3 reprezentanti ai Organizatorului.