Acest concurs a expirat în data de 2018-02-08. Vezi concursurile active aici.
Goana dupa cadouri, pregatirea mesei festive, vizitele la cei dragi fac aceasta perioada una aglomerata. Zizin da cu relaxare dupa zilele de Sarbatori!

Campania "Zizin da cu relaxare dupa zilele de Sarbatoare!" va incepe la data de 14 decembrie 2017 si se va incheia la data de 07 februarie 2018.

Produsele participante in cadrul campaniei sunt urmatoarele:

 • Apa minerala naturala plata ZlZlN, 0.5 litri
 • Apa minerala naturala plata ZlZlN, 1 litru
 • Apa minerala naturala plata ZlZlN, 2 litri
 • Apa minerala naturala plata ZlZlN, 5 litri
 • Apa minerala naturala plata ZIZIN, 10 litri

Pentru inscrierea in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze in perioada campaniei produse participante in valoare de minimum 20 lei (TVA inclus), achizitie inregistrata pe un singur bon fiscal sau pe o singura factura fiscala, si sa trimita in aceeasi perioada si interval orar numarul bonului fiscal sau al facturii fiscale in baza caruia s-a realizat achizitia in valoare de minimum 20 lei (TVA inclus), avand la dispozitie doua modalitati:

 • trimiterea bonului fiscal sau al facturii fiscale printr-un SMS la numarul 3731 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom);
 • inscrierea numarului bonului fiscal sau al facturii fiscale pe platforma dedicata campaniei, accesata prin intermediul site-ului www.zizin.ro sau www.dacupace.ro;

Participantii la campanie trebuie sa pastreze bonurile fiscale sau facturile fiscale inscrise, astfel incat daca un participant devine potential castigator, sa poata face dovada detinerii in original a bonului sau facturii fiscale pentru a fi declarat castigator.

In cadrul campaniei se vor acorda un numar de 229 premii, impartite pe 3 categorii, cupa cum urmeaza:

 • Premii mici
  • 224 x Halat de baie personalizat Zizin
 • Premii medii
  • 4 x Weekend prelungit la Baile Felix pentru 2 persoane
 • Marele premiu
  • 1 x Vacanta pentru 2 persoane in Islanda, Complex Blue Lagoon sejur 6 nopti/ 7 zile in perioada 11-17 martie 2018

Pentru fiecare premiu zilnic se va desemna anterior inceperii campaniei, in mod aleator, cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 4, pentru intervalul promotional 14 decembrie 2017 - 08 februarie 2018). Va fi desemnat castigator participantul care introduce in promotie un numar de bon dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este corespunzator momentului respectiv.

Pentru tragerile premiilor medii, vor fi acordate un numar total de 4 weekend-uri la Baile Felix,  pentru fiecare sejur fiind organizata cate o tragere la fiecare doua saptamani din perioada campaniei. Premiile vor fi acordate prin extragere aleatorie, in zilele de joi, cu exceptia primei trageri la sorti care va avea loc intr-o zi de luni, fiecare extragere organizata la interval de doua saptamani de campanie pentru inscrierile din cele 2 saptamani anterioare (joi, saptamana x, ora 00:00 - miercuri, saptamana z, ora 23:59), electronic, cu certificare notariala. Tragerile vor avea loc in: 08 ianuarie 2018, 11 ianuarie 2018, 25 ianuarie 2018 si 08 februarie 2018.

Marele premiu al campaniei consta intr-o vacanta pentru 2 persoane in Islanda, in perioada 11 - 17 martie 2018 si se va acorda prin tragere la sorti notariala, la finalul campaniei. Extragerea va avea loc pe data de 12 februarie 2018, urmand ca potentialul castigator sa fie contactat de catre reprezentantul organizatorului in maxim 48 de ore pentru demararea actiunilor de validare.