Acest concurs a expirat în data de 2017-08-24. Vezi concursurile active aici.
Pasiunea pentru un stil de viata sanatos a inspirat site-ul LifeBox in organizarea unui concurs.

Pasiunea pentru un stil de viata sanatos a inspirat site-ul LifeBox in organizarea unui concurs. Avand in vedere ca traim intr-un oras unde pierdem cel mai mult timp in trafic, o varianta eco – friendly este alternativa ideala pentru a te deplasa in aglomeratul Bucuresti.

Cu un design dinamic si usor de utilizat, trotineta Newbits este complet pliabila, fiind potrivita in orice moment al zile, in drum spre job sau la o plimbare in parc. Newbits este mai mult decat un mijloc de transport, integrandu-se perfect in stilul tau de viata!

Intra pe site-ul www.lifebox.ro, plaseaza o comanda in care sa specifici in comentarii cuvantul  ECO si poti castiga o trotineta electrica Newbits care sa iti ofere mobilitatea de care ai nevoie in activitatea de zi cu zi intr-un mod eco-friendly!

Noi am promis ca ne vom dedica toata munca pentru a-ti oferi gadgeturi usor de integrat in viata de zi cu zi. Stim ca miscarea este un aspect extrem de important pentru a avea un stil de viata sanatos, iar o  trotineta electrica este un mijloc de transport care imbina cu succes sportul si tehnologia.  

Quickmobile sustine miscarea si iti este alaturi pentru indeplinirea obiectivelor tale.

Orice comanda efectuata intre data de 22.07.2017 – 23.08.2017 intra in tragerea la sorti pentru premiul mentionat.

Tragerea la sorti se va desfasura pe data de 24.08.2017 prin random.org la ora 13.