Acest concurs a expirat în data de 2017-07-19. Vezi concursurile active aici.
Par drept cu Remington.

Campania „Par drept cu Remington” se desfasoara in mediul online in perioada 13 iulie 2017 - 18 iulie 2017.

Pentru a participa la campanie, orice persoana interesata trebuie sa acceseze pagina de Facebook Flanco Romania in perioada 13 iulie – 18 iulie 2017 si sa raspunda provocarii lansate, cu un comentariu la postarea de concurs. In comentariu trebuie inserata o captura de ecran, din care sa reiasa look-ul intregit cu parul drept.  Sunt acceptate si valide numai comentariile care respecta criteriile solicitate si explicate mai sus. Vor fi descalificati toti participantii ale caror comentarii/captura de ecran nu respecta conditiile mentionate anterior si nu sunt in conformitate cu termenii si conditiile de utilizare a paginii si a platformei de socializare www.facebook.com si cu celelalte prevederi ale acestui regulament.

Sub nicio forma nu sunt admise comentarii/capturi de ecran care prezinta un continut considerat jignitor sau calomnios, imoral, vulgar si/sau discriminator ori contrar bunelor moravuri/practici etc.        

O persoana se poate inscrie o singura data in campanie, postand un singur comentariu la postarea de concurs.

Premiul campaniei este o perie de indreptat parul Remington CB7400, Invelis ceramic, 230 grade, in valoare de 169.99 LEI TVA inclus.

Castigatorul va fi extras in ziua de miercuri, 19 iulie 2017, dintre participantii inscrisi in Campanie in perioada 13 iulie 2017 - 18 aprilie 2017. Se va extrage 1 castigator si 1 rezerva. Castigatorul/rezerva sunt extrase folosind serviciul random.org.