Acest concurs a expirat în data de 2018-04-16. Vezi concursurile active aici.
E timpul sa folosesti mai mult ulei de masline, mai multe rosii si lamai la bucatarie. De la masa, in vacanta!

De la masa, in vacanta!

E timpul sa folosesti mai mult ulei de masline, mai multe rosii si lamai la bucatarie. Saptamana greceasca face delicioasa trecerea de la mancarurile de iarna la specialitatile usoare de primavara. Si in timp ce gatesti greceste, alegerile tale te pot surprinde si cu vacanta de primavara in Creta.

Campania promotionala "Saptamana Greceasca" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Lidl, in perioada 10.04.2018 ora 00:00:01 – 15.04.2018 ora 23:59:59, ora Romaniei.

In cadrul campaniei, prin produse participante se vor intelege toate produsele comercializate in magazinele Lidldin gama sortimentala „Saptamana Greceasca” (descrise in Anexa 1 la Regulamentul Oficial)Produsele participante la campanie sunt disponibile in limita stocului existent in fiecare magazin.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie, pe perioada desfasurarii campaniei, sa cumpere de minimum 50 de lei si cel putin un produs din gama sortimentala „Saptamana Greceasca” (descrise in Anexa 1 la Regulamentul Oficial) si sa inscrie codul unic de pe bonul fiscal pe site-ul surprize.lidl.ro. In cazul in care participantul indeplineste aceste conditii, va intra automat in tragere la sorti pentru premiile campaniei.

Premiul campaniei consta intr-o vacanta in Grecia, Creta (Elounda), pentru 2 (doua) persoane.

Premiul include:

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Heraklion – București
  • 1 bagaj de cala de 20 kg/ persoana si 1 bagaj de mana de 5 kg/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • Cazare 7 nopti in camera dubla standard garden view, in complex de 3 stele (Selena Village Hotel)
  • Demipensiune

Castigatorul va fi desemnat, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide.