Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
La orice pereche de incaltaminte cumparata, intri in concurs si ai sansa de a castiga o excursie la Roma alaturi de o persoana draga!

Concursul va fi lansat la data de 27 august 2018, ora 00:00 si va dura pana la data de 31 octombrie 2018, ora 24:00. 

Vor intra in tragere la sorti pentru o excursie la Roma, toti clientii care au achizitionat pe durata concursului o pereche de incaltaminte Walkmaxx.

Participarea la concurs este permisa exclusiv persoanelor fizice si este conditionata de achizitionarea unei perechi de pantofi Walkmaxx, pe durata perioadei cncursului. Participantii care achizitioneaza unul din produsele participante in concurs direct de la organizator vor fi inscrisi automat in concurs, pentru tragerea la sorti. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin.

Pentru a putea participa la concurs si a intra in posesia premiilor, persoanele care achizitioneaza unul din produsule participante, au obligatiile:

  • De a pastra bonul fiscal / factura fiscala pentru a putea face dovada achizitiei si platii produsului
  • De a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul concursului consta intr-o excursie pentru 2 persoane la Roma, excursie ce include cazare pentru 3 nopti si transport cu avionul. Castigatorul va putea opta pentru perioada excursiei pana cel tarziu la data de 15 decembrie 2018, putand alege categoria hotelului, in functie de ofertele disponibile, incadrandu-se in bugetul de 600 euro.