Acest concurs a expirat în data de 2018-04-16. Vezi concursurile active aici.
Mutti te trimite la Parma, tinutul rosiilor adevarate!

Campania "Mutti te trimite la Parma, tinutul rosiilor adevarate!" se va desfasura la nivel national in perioada 01 martie 2018 - 15 aprilie 2018.

La campanie participa produsele din gama Mutti.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze pe acelasi bon fiscal minim 2 produse din gama Mutti participante la campanie si sa trimita catre organizator in perioada campaniei, numarul si data bonului fiscal care atesta achizitionarea produselor participante la concurs, prin inscrierea directa pe pagina web a campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina campaniei de pe site-ul www.parmafood.ro.

In cadrul concursului se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 1x excursie de 2 persoane la Parma, Italia, desfasurata in perioada iunie - septembrie, in valoare de 2.000 euro, cu TVA inclusa
  • 25x cosuri de produse Mutti in valoare de 150 lei fiecare, cu TVA inclusa

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti, ce va fi efectuata de catre un calculator cu ajutorul site-ului random.org.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.