Acest concurs a expirat în data de 2018-04-01. Vezi concursurile active aici.
Sanatate prin Imunitate! Ai grija de imunitatea familiei!

Programul se desfasoara in perioada 7 februarie 2018 – 31 martie 2018, in limita stocului disponibil. 

Participa la aceasta campanie Pachetele promotionale formate din: 

  • Pachetul 1: 3 cutii Activit Colostru Premium - reducere 20% 
  • Pachetul 2: 1cutie Activit Imuno Forte, 1 cutie 
  • Septogal lactoferina si 1 cutie Septusin - reducere 15%

La acest program participa toate unitatile farmaceutice din reteaua Ropharma, precum si magazinul online www.ropharma-healthcare.ro. 

Poate participa la Campanie orice persoana fizica cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data inceperii Campaniei si domiciliul stabil sau resedinta in Romania. Nu pot participa la Campanie angajatii Organizatorului si ai agentiilor si societatilor implicate in organizarea si derularea acestei Campanii, precum si copiii, parintii si sotul /sotia celor mentionati in cuprinsul acestui alineat.

Participa la campanie orice persoana fizica care achizitioneaza unul din pachetele de mai sus, din farmaciile Ropharma si din magazinul online www.ropharma-healthcare.ro.

Pacientul care achizitioneaza unul din pachetele de mai sus din farmacia Ropharma trebuie sa trimita Numarul si Data bonului fiscal impreuna cu numele si prenumele sau printr-un SMS la numarul de telefon 0722.222.014 (numar cu tarif normal), pus la dispozitie de catre organizator. Informatiile pentru contactarea organizatorului vor fi puse la dispozitie in farmacii sub forma unor materiale publicitare specifice campaniei. Furnizarea datelor de contact sunt esentiale pentru contactarea ulterioara in vederea intrarii in posesia premiilor. De asemenea, bonul fiscal trebuie pastrat pana la finalul campaniei pentru confirmare. Mecanism magazin online. Fiecare pacient care achizioneaza pachetul prin intermediul site-ului www.ropharma-healthcare.ro va fi inclus in mod automat in baza de date cu participantii la concurs. Toti participantii vor face parte dintr-o baza de date unica. O persoana poate participa la campanie ori de cate ori doreste in perioada stabilita. 

Premiile oferite de Organizator in cadrul acestei Campanii sunt urmatoarele:

  • 3 televizoare
  • 6 roboti de bucatarie 9 expresoare cafea
  • 12 tensiometre
  • 15 cantare de baie
  • 55 aparate gofre 

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti prin random.org. dupa terminarea campaniei.

Organizatorul concursului este Ropharma. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.