Acest concurs a expirat în data de 2017-09-20. Vezi concursurile active aici.
BaByliss aniverseaza doi ani de frumusete in Romania.

Concursul “Sarbatoreste 2 ani alaturi de BaByliss Paris” se desfasoara in perioada 25.08.2017 – 17.09.2017, timp in care fanii paginii BaByliss Paris Romania si vizitatorii site-ului www.babylissromania.ro participa la concurs astfel:

  1. Sa asigura ca sunt fanii paginii https://www.facebook.com/BaBylissParisRomania
  2. Aleg bloggerita alaturi de care vor sa participe la o sesiune de hair styling, desfasurata live, in Studioul BaByliss Paris din strada Ocna Sibiului, nr. 46-48, sector 1, Bucuresti.
  3. Completeaza corect si veridic datele complete de identitate.
  4. Sunt de acord sa participe si sa vina la sesiunile live de hair styling care vor avea loc la Studioul BaByliss Paris din strada Ocna Sibiului, nr. 46-48, sector 1, Bucuresti.

Atentie! 

  • Orice tentativa de fraudare de orice natura menita sa lezeze imaginea organizatorului sau a terte persoane vor fi eliminate din concurs, iar in cazul identificarii tentativelor de frauda in scopul castigarii premiilor, Organizatorul isi rezerva dreptul de a cere urmarirea de catre catre organele competente si/sau in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
  • Persoanelor care vor incerca sa fraudeze concursul li se va restrictiona accesul in aplicatie.
  • Participantii se pot inscrie la mai multe sesiuni live, insa daca au castigat la una nu vor putea sa participe si alta sesiune.
  • Extragerea se va face in functie de inscriere pentru fiecare bloggerita- doar cei care sau inscris la sesiunea de hair styling cu aceasta vor intra la tragerea la sorti.
  • Organizatorul nu se face responsabil de transportul castigatorilor la Studioul BaByliss!
  • Premiul produs nu va putea fi oferit decat daca persoana castigatoare va participa la sesiunea de hair styling oferita!

Vor fi oferite 6 premii constand in produse Babyliss Paris:

  • Doua perii electrice Liss Brush 3D
  • Doua ondulatoare automate Curl Secret 2
  • Doua placi de par 2 in 1 Pure Metal

Desemnarea primelor castigatoare se va face in ziua de 4 septembrie, in urma tragerii la sorti dintre cele care au ales sa participe la live-urile din 5 si 7 septembrie. Ulterior, cu doua zile inainte de urmatorul live va fi tragerea la sorti pentru castigatoarea live-ului si se va proceda astfel pentru fiecare sesiune live. Extragerea castigatoarelor se va realiza prin intermediul site-ului www.random.org - se va face o extragere pentru fiecare live in parte.