Acest concurs a expirat în data de 2014-04-09. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 10 cutii de Nectra Color, nuanta ta preferata!

Schwarzkopf a lansat prima sa vopsea permanenta fara amoniac, infuzata cu Nectar Floral & Uleiuri Botanice!

Formula Nectra Color, fara amoniac, este imbogatita cu uleiuri naturale pentru ca tu sa obtii o culoare fabuloasa, intensa si stralucitoare si acoperire in totalitate a firelor albe. Nectra Color cu parfum floral iti rasfata simturile, ingrijeste firul de par si ii ofera o stralucire radianta pentru o experienta a colorarii cu adevarat unica pe care parul tau o va iubi! 

Acum ai ocazia de a incerca una dintre cele 10 nuante luminoase, pline de stralucire! Raspunde la intrebarile si poti castiga nuanta ta preferata din gama Nectra Color.

Promotia se va derula in perioada 25 martie 2014 – 08 aprilie 2014.

Promotia consta intr-un concurs desfasurat pe site-ul kudika.ro, prin care participantii trebuie sa raspunda la un set de intrebari (Quiz) din cadrul concursului „Castiga premii cu Nectra Color”. Pentru a se inscrie la concurs, este obligatoriu ca participantii sa aiba cont deschis pe siteul kudika.ro, acestia fiind abonati / utilizatori inregistrati la data deschiderii concursului. Totodata, participantii trebuie sa raspunda la toate intrebarile din chestionar (quiz).

In cadrul prezentei promotii se vor acorda 10 premii, fiecare constand in cate o cutie de vopsea pentru par din gama NECTRA COLOR.