Acest concurs a expirat în data de 2014-02-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un sejur in doi la Barcelona sau unul din cele trei sedinte foto profesionale impreuna cu persoana iubita!

Dragostea e frumoasă întotdeauna, dar cu atât mai mult atunci când clipele trăite alături de persoana iubită se transformă în momente unice, de neuitat, prin imortalizarea lor în fotografii romantice... Sau inocente... Sau chiar haioase...

În luna februarie, sărbătorim dragostea în cadrul unei campanii dedicate tuturor îndrăgostiților: LOVE SHOOTING. Pentru că atunci când iubim ne place ca dragostea noastră să fie surprinsă în cât mai multe fotografii alături de persoana iubită! 

Participă la campania LOVE SHOOTING, iar în 14 februarie poți câștiga 1 sejur în doi la Barcelona sau 1 din cele 3 ședințe foto profesionale împreună cu persoana iubită! În plus, primii 100 de clienți ai fiecărei zile primesc pe loc 1 Coca-Cola 2L + 1 Fanta 2L. 

Ce trebuie să faci? 

  • Cumpără de minim 100 Lei de la magazinele Iulius Mall Timișoara în perioada 1 – 14 februarie 2014! 
  • Vino cu bonurile fiscale la Centrul Info! 
  • Completează talonul de participare la tombolă! 

Și te mai așteaptă o surpriză: în momentul când primești talonul/taloanele de participare la tombolă, ai posibilitatea să participi și la acțiunea LOVE MESSAGE. Solicită “formularul”, scrie mesajul de dragoste și poți câștiga 1 noapte romantică (cină + cazare) la Hotel Roco din Izvin, jud. Timiș. Se acordă 12 astfel de premii, câte unul în fiecare zi din perioada 3 – 14 februarie 2014. Trebuie doar ca mesajul tău să fie cât mai creativ, cât mai original, cât mai inspirat! 

Dragostea înseamnă și distracție! Așadar, în data de 14 februarie ne distrăm alături de Box Office și de Dj Rynno & Sylvia, la un super-concert care va avea loc la demisol – zona Poema.