Acest concurs a expirat în data de 2014-04-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga cu Terra Magazin si Allview o tableta AX4 Nano!

Concursul "Castiga o tableta AX4 NANO" se desfasoara in perioada 03 martie 2014 – 14 aprilie 2014

Pentru a avea posibilitatea de a castiga o tableta marca ALLVIEW pe durata Concursului, orice persoana care intruneste conditiile trebuie sa se gaseasca, la momentul extragerii castigurilor, intre participantii la concurs. Pentru desfasurarea Concursului, prin acordul organizatorului, in Revista Terra Magazin se publica o intrebare intr‐un spatiu special alocat Concursului, usor vizibil cititorilor. Pentru a avea sansa castigului, persoanele interesate trebuie sa completeze talonul din revista cu datele si raspunsul la intrebarea "Cum se mai numesc valurile seismice?", sa‐l fotografieze si sa transmita fotografia prin e‐mail la adresa terramagazin@cdpress.ro, avand subiect " Concurs Allview, tableta AX4 NANO / judet… (se completeaza judetul)"

Talonul poate fi trimis prin email in mod valid catre Organizator la adresa de e‐mail indicata pana la data de 14 aprilie 2014. 

Toti participantii care au transmis raspunsul corect si valid la intrebarea Concursului vor fi considerati calificati pentru tragerea la sorti in cadrul careia vorfi desemnati doi castigatori.

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 16 aprilie 2014, ora 10:00, la sediul organizatorului.

Premiul il reprezinta o tableta AX4 NANO marca Allview.