Acest concurs a expirat în data de 2013-12-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga zilnic un iPhone 5S gold!

Campania se desfasoara in perioada 4 noiembrie - 15 decembrie 2013, in limita stocului disponibil din magazinele selectionate.

Cumpara pachetele participante din magazinele selectionate, cere vanzatoarei un card cu cod unic pentru fiecare pachet achizitionat si inscrie codurile pe site. Pentru fiecare pachet cumparat trebuie sa primesti un card razuibil cu cod unic. Un cod reprezinta o sansa la castigarea prin tragere la sorti a premiului zilnic - un iPhone 5s Gold. Intr-o saptamana, adica de luni pana duminica, poti introduce maxim 10 coduri valide. Pentru validare te rugam sa pastrezi cardurile cu codurile pe care le-ai introdus pe site.

Regulamentul concursului:

Campania KENT APEX „Castiga zilnic un iPhone 5s Gold”, organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe la data de 04 Noiembrie 2013 (ora 00:00:00) si se va incheia la data de 15 Decembrie 2013 (ora 23:59:59), inclusiv. 

Produsele participante la campania KENT APEX „Castiga zilnic un iPhone 5s Gold” sunt pachetele de tigarete KENT APEX, comercializate in magazinele selectionate de catre Organizatori.

Mecanismul concursului:

Campania KENT APEX „ Castiga zilnic un iPhone 5s Gold” se desfasoara prin intermediul website-ului www.experience-tomorrow.com (disponibil  in  varianta  desktop  si  in  varianta  pentru  telefon mobil).

Pentru  fiecare  pachet  participant,  achizitionat  din  magazinele  participante,  persoanele  adulte  si fumatoare vor primi, in limita stocului disponibil din aceste magazine, un card pe care este tiparit un cod unic alfanumeric (codul se afla sub suprafata razuibila). Fiecare cod introdus in campanie reprezinta o sansa pentru premiul acordat zilnic : un iPhone 5s Gold. Pentru a participa la aceasta campanie, consumatorii trebuie sa isi creeze cont. O persoana adulta si fumatoare isi poate crea cont prin completarea urmatoarelor informatii: numar de telefon mobil, adresa e- mail, data nasterii si sa introduca un cod unic. Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant si, implicit, sansele la castigarea premiilor.

Sansele de pe cele 2 canale (website - varianta desktop, website - varianta mobil) se cumuleaza in contul fiecarui participant.

Dupa completarea datelor in formularul pentru crearea contului pe website, fiecare participant trebuie sa-l activeze accesand link-ul primit pe adresa de email folosita la crearea contului. Daca un consumator nu isi activeaza contul, acesta nu va putea introduce coduri pe website.

Un Participant  poate  introduce  maxim  10 coduri  valide  intr-o saptamana  (de luni pana duminica), indiferent de metoda folosita pentru inscriere (desktop sau mobil) pe perioada de desfasurare  a acestei Campanii. Pentru a putea participa la aceasta Campanie cu mai multe coduri diferite, Participantul trebuie sa le inregistreze separat pe www.experience-tomorrow.com.

Tipuri de coduri participante:

Participantii pot intra in posesia a 2 tipuri de coduri, si anume:

  • Coduri unice tiparite pe cardurile ce se primesc la achizitia pachetelor participante KENT APEX , in magazinele participante 
  • Coduri bonus oferite de Organizatori persoanelor adulte si fumatoare selectate in mod aleatoriu din baza de date a companiei British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L;

Caracteristicile codului bonus sunt urmatoarele:

  • un Participant poate fi folosit un singur cod bonus pe toata perioada Campaniei;
  • codul bonus reprezinta o sansa pentru premiul zilnic.

La fiecare cod inregistrat  in Campanie,  participantul  va fi instiintat  instant cu privire la validitatea codului. Participantii trebuie sa pastreze taloanele din pachetele participante in original, cu codurile unice inregistrate de ei in Campanie, pentru ca, in cazul in care vor castiga un premiu, sa poata face dovada codului trimis. Codul de campanie este unic si poate fi folosit o singura data, indiferent de canalul folosit pentru inscrierea in Campanie. Fiecare cod trimis este inregistrat o singura data, indiferent de numarul de telefon utilizat pentru inscriere. Daca au fost semnalate mai multe incercari de inscriere ale aceluiasi cod unic, indiferent  daca incercarile  sunt de la acelasi participant  sau de la participanti  diferiti, respectiv  acelasi numar de telefon ori numere diferite, se va lua in considerare, pentru procesare, doar prima inregistrare efectuata la prima receptionare a codului.

Premiile:

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

  • 42 x iPhone 5s Gold, 16 GB