Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set de bijuterii de argint la alegere, in valoare de 200 de lei!

Concurs: Castiga un set de bijuterii de argint la alegere, in valoare de 200 de lei!

Concurs: Alege-ti setul de bijuterii preferat

StyleAndTheCity.ro
si
OnlineBijoux.ro
iti ofera sansa de a castiga un set de bijuterii din argint la alegere oferit de OnlineBijoux.ro
Perioada de desfasurare a concursului: Concursul se va desfasura in perioada 17 Septembrie - 28 Septembrie 2012. Concursul va incepe pe data de 17 Septembrie ora 16.00 si se va incheia pe data de 28 septembrie la ora 16.00Ce premii se ofera la concurs : Se va acorda un premiu constand intr-un set de bijuterii de argint la alegere, in valoare de 200 de lei, din magazinul online OnlineBijoux.ro.
Concurs Alege-ti setul de bijuterii preferat
Cum participi la concurs: 1. Viziteaza  targul online Viitoare Mireasa si intra in standul expozantului  OnlineBijoux.ro. Alege produsul tau favorit! 2. Raspunde la intrebarea:
  Ce bijuterie ai purta la ocazii speciale?
si  posteaza si linkul produsului ales.
3. Promoveaza concursul pe pagina ta de Facebook si invita-ti prietenii sa te voteze! 4. Strange cele mai multe like-uri la raspunsul tau!Nu uita: pentru ca prietenii tai sa poata da LIKE raspunsului tau trebuie in prealabil sa dea LIKE paginii de Facebook a site-ului StyleAndTheCity.ro PARTICIPA LA CONCURS! Cine castiga acest concurs? Concurentul/ concurenta care a adunat cele mai multe LIKE-uri la raspunsul dat la intrebare va fi desemnat castigator.