Acest concurs a expirat în data de 2016-01-22. Vezi concursurile active aici.
Ninge cu premii.

Campania va incepe in data de 11 decembrie 2015 ora 10:00 si va dura pana la data de 21 ianuarie 2016 ora 22:30 si se desfasoara limitat strict in incinta Cinematografului Movieplex - situat in Romania, Bucureşti, Sector 6, Bdul. Timisoara, nr. 26, et. 2, Complex Comercial Plaza Romania.

In cadrul prezentei Campanii, pentru fiecare bilet de acces la un film cumparat in perioada 11.12.2015 ora 10:00 - 21.01.2016 ora 22:30, clientii vor primi un cupon razuibil care ofera posibilitatea castigarii unui premiu instant fara a fi necesar indeplinirea vreunei formalitati de catre clienti, fara tragere la sorti, fara a se achita vreo taxa de participare.

In functie de ce este inscris pe cuponul razuibil, dupa indepartarea suprafetei razuibile exista posibilitate castigarii /alocarii unui „Premiul Instant” care va putea consta din:

  • a) intr-un voucher de reducere de 20% la un Meniu Medio de la barul cinematografului, meniu alcatuit dintr-un popcorn mediu si o bautura racoritoare de 0.75l din gama Pepsi; sau
  • b) intr-un voucher de reducere de 50% din pretul de lista a unui bilet la film; sau
  • c) intr-un bilet gratuit la film; sau
  • d) intr-o sticla de bautura racoritoare Pepsi Regular de 0.5l; sau
  • e) intr-o cutie/portie medie de popcorn; sau
  • f) intr-o portie medie de nachos;

Paricipantii la prezenta Campanie iau act de faptul ca nu toate cupoanele razuibile vor fi castigatoare de premii instant. Daca un cupon razuibil este Necastigator posesorul – participantul la Campanie nu va avea dreptul la niciun premiu instant.

In situatia in care un participant la Campanie achizitioneaza mai multe bilete la film pe durata prezentei Campanii, acesta va primi cupoane razuibile in numar egal cu numarul de bilete de acces la film cumparate.

Castigarea de premii instant presupune achizitionarea biletelor de acces la film doar de la casele de bilete Movieplex.

In cadrul Campaniei se vor acorda Premii Instant constand in:

  • a) vouchere de 50% reducere din pretul unui bilet la film in limita a 9.000 de bucati;
  • b) vouchere de reducere de 20% la un Meniu Medio in limita a 10.000 de bucati;
  • c) bilete gratuite la film in limita a 500 de bucati;
  • d) sticle de bautura racoritoare Pepsi de 0.5l in limita a 1.500 de bucati;
  • e) cutii/portii de popcorn mediu in limita a 1.000 de bucati;
  • f) portii de nachos mediu in limita a 500 de bucati;

Premiile Instant vor fi acordate participantilor la Campanie in ordinea castigarii /revendicarii pana la epuizarea intregului stoc al premiilor instant sau pana la terminarea prezentei Campaniei, oricare dintre cele doua situatii intervine prima.

In cazul castigarii unui bilet la film, acesta poate fi ridicat de la casele de bilete ale cinematografului Movieplex, pana cel mai tarziu la data de 04.02.2016. Celelate premii instant vor putea fi valorificate si/sau revendicate de la momentul castigarii si pana cel mai tarziu in data de 04.02.2016. Biletele castigate in cadrul acestei Campanii (ca premii instant) nu pot fi folosite pentru vizionarea de filme ce ruleaza in sistem de avanpremiera sau pentru locuri VIP. In cazul castigarii unui voucher de 50% reducere din pretul unui bilet la film, reducerea nu se poate aplica biletelor de acces la film avand pret promotional (ex: Promotia „Pret unic cu card de fidelitate”).