Acest concurs a expirat în data de 2015-08-25. Vezi concursurile active aici.
Transforma-i fiecare contur in arta si castiga unul dintre cele 5 seturi Gillette Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall.

Transforma-i fiecare contur in arta si castiga unul dintre cele 5 seturi Gillette Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall.

Te-ai gandit vreodata ca barbieritul LUI poate fi, in fiecare zi, o opera de arta?

Artistul Dominic Virtosu si scuptorul Radu Panait raspund la intrebarea "Ce ar putea sa faca diferit un aparat de barbierit?" intr-un act artistic antrenant, ce evidentiaza elemente neconventionale de pictura. Rezultatul la aceasta simpla intrebare reprezinta prima lucrare artistica din lume creata prin elemente neconventionale de design si styling.

Prin miscarile pivotante ale aparatului Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall, artistul picteaza un bust de 1.60m x 1.10m x 0.80m. Initiativa pune in lumina creativitatea si talentul artistului Dominic Virtosu prin miscarile fluide ale revolutionarului aparat de barbierit, care se adapteaza in timp real contururilor fetei pentru a oferi cel mai bun barbierit de la Gillette.

Dominic Virtosu: "Colturi si rotunjimi se imbina si se completeaza; suprafata se aglomereaza si se aeriseste apoi ajutand privirea sa urmareasca punctele si semnele. Fiecare semn pe care il fac apartine fie unui univers tehnic fie vegetal. in oricare caz, elementele desenului compun o panza deasa de forme si linii, precum un univers dintr-o alta dimensiune."

Transforma-i barbieritul intr-o opera de arta si castiga unul dintre cele 5 seturi complete Fusion ProGlide FlexBall.

Ce ii oferi: Aparatul de barbierit Gillette Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall; Gillette Fusion ProGlide 2in1 Sensitive Sport 170ml; After shave Gillette ProGlide Hidration.
 
Cum faci sa-l castigi:  Participa la concurs in perioada 17 – 24 august 2015, raspunde la intrebarea "De ce Tehnologia Gillette FlexBall revolutioneaza barbieritul?" si castiga unul dintre cele 5 seturi Gillette Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall.