Acest concurs a expirat în data de 2015-11-07. Vezi concursurile active aici.
Nivea Baby te premiaza cu produse din gama Soft pentru ingrijirea bebelusului tau!

Pielea bebelusului tau este atat de importanta si fragila, incat are nevoie de cele mai sigure si calitative produse pentru a se mentine sanatoasa si catifelata. 

Gama Soft de la Nivea Baby este special conceputa pentru o ingrijire corecta a pielii bebelusilor,  atat de diferita de cea a adultilor si cu numeroase nevoi specifice de care este bine sa tii cont.

Nivea Baby este alaturi de fiecare proaspata mamica in perioada sarcinii si in primii ani de viata ai bebelusului cu produse menite sa asigure cea mai blanda si corecta ingrijire a celor mici. Castiga-le si bucura-te de cea mai buna ingrijire de care poate beneficia micutul tau!Ce trebuie sa faci?

Arata-ne ca stii care este cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont in ingrijirea pielii bebelusului tau, oferindu-ne raspunsul corect la intrebarea de mai jos:

In ritualul de ingrijire a pielii bebelusului tau, prioritatile tale sunt:

  • a) Sa folosesti cele mai scumpe produse de pe piata, ele sigur sunt cele mai bune pentru bebelusul tau.
  • b) Sa speli bebelusul cat mai des, baita este obligatorie in fiecare seara.
  • c) Sa utilizezi produse pentru bebelusi al unui brand cu traditie, care sunt sigure pentru pielea sensibila a celor mici.

Raspunsul corect la intrebarea concursului "Nivea Baby te premiaza cu produse din gama Soft pentru ingrijirea bebelusului tau!" iti poate oferi sansa sa castigi un premiu special, ce consta in:

  • Lotiune de Spalare "Din Cap Pana-n Picioare" 
  • Servetele umede Soft & Cream 
  • Crema hidratanta pentru corp 

Accepta provocarea Nivea Baby!

Raspunde la intrebarea concursului si castiga unul dintre cele 10  kit-uri de ingrijire a pielii bebelusului tau, de care te vei indragosti de la prima utilizare!

Perioada de participare este  30 Octombrie 2015 - 06 Noiembrie 2015. Extragerea castigatorilor: 06 Noiembrie 2015.