Acest concurs a expirat în data de 2015-03-10. Vezi concursurile active aici.
Prea multa fericire - Alice Munro

Prea multa fericire - Alice Munro

Un tata aflat in inchisoare pentru ca si-a ucis copiii ii scrie sotiei despre revelatia de a fi primit vizita lor dintr-o alta dimensiune; in adolescenta, un fiu isi paraseste aparent fara motiv familia si ajunge sa traiasca asemenea unui vagabond, dispretuind valorile societatii moderne; in secolul al nouasprezecelea, Sofia Kovalevskaia, matematician si scriitor talentat, se lupta cu efectele succesului asupra relatiei de cuplu.

Eroii celor zece povestiri indura pierderi, socuri, dezamagiri, revelatii neplacute despre propriul caracter si totusi merg mai departe, pentru ca acesta este sensul vietii. Undeva, prin intunericul in care inainteaza, ei simt stralucirea intensa a fericirii, fie ca este vorba despre fericirea trecuta, despre cea care ar fi putut fi sau despre cea care ii asteapta.

Cu o voce narativa unica, Alice Munro se strecoara in labirintul intunecos al sufletului uman, dezvaluind secrete si incordari interioare indescifrabile din exterior.

Participa la concurs in perioada 23 februarie - 9 martie 2015. si poti castiga unul din cele cinci premii oferite de Editura Litera, care constau intr-o carte Prea multa fericire - Alice Munro.

Premiul se va acorda prin tragere la sorti in data de 9 martie 2015.