Acest concurs a expirat în data de 2015-04-01. Vezi concursurile active aici.
L’Oréal Paris Rasfat Extraordinar

Campania "L’Oréal Paris Rasfat Extraordinar" se va desfasura in perioada: 26 Februarie – 31 Martie 2015 inclusiv.

Marcile si ambalajele participante la Campanie  sunt toate produsele comercializate sub marca L’Oréal Paris.

Pentru a se inscrie in Campanie, participantii trebuie sa achizitioneze orice produs comercializat sub marca L’Oreal Paris, sa identifice numarul de bon si sa-l inscrie in Campanie, trimitand prin SMS la 1770 (tarif standard 0,05 Euro + TVA per SMS inretelele din Romania: Orange, Telekom Mobile si Vodafone) numarul bonului de casa, in Perioada Campaniei.

Fiecare SMS de participare la Campanie este considerat eligibil pentru Campanie daca este format exclusiv din numarul debon, scris fara spatii, semne de punctuatie si/sau alte informatii.

O achizitie, deci un numar de bon, permite inscrierea in Campanie o singura data. Fiecare numar de bon inscris de un participant ii garanteaza acestuia o sansa la premiile Campaniei.

Avand in vedere ca numarul detelefon mobil reprezinta elementul de identificare a participantilor lamomentul inscrierii, un participant identificat cu acelasi numar de telefon mobil se poate inscrie in Campanie de maximum 5 ori pe toata durata campaniei

In cadrul Campaniei se va acorda, prin tragere la sorti, urmatorul premiu:

  • 1 weekend la un hotel de 4* cu servicii SPA inclus din Austria, respectiv 2 nopti in perioada vineri-duminica, la alegere din perioada 1 Mai – 4 Septembrie 2015 (transport avion dus/intors cu toate taxele incluse, cazare hotel 4* cu mic dejun pentru 2persoane) – sub forma de voucher.

Extragerea numarului de bon pentru premiul final se va face de catre Organizatorul FieldStar, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie si se va efectua in prezenta unui notar public in maxim 5 zile lucratoare de lafinalizarea campaniei.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.