Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Bulgareala Tic Tac

Campania se va desfasura in perioada 01.12.2014, ora 16:00 – 31.12.2014, ora 23:59, ora Romaniei. 

Pentru inscrierea valabila in Campanie, Participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • a) sa acceseze in perioada 01.12.2014, ora 16:00 – 31.12.2014, ora 23:59, sectiunea Campaniei „Bulgareala Tic Tac” din pagina de Facebook Tic Tac Romania ;
  • b) sa joace si sa castige cel putin primul nivel al jocului „Bulgareala Tic Tac”, disponibil in aplicatie;
  • c) dupa epuizarea tuturor vietilor disponibile in cadrul jocului (trei vieti), respectiv castigarea/finalizarea a cel putin primului nivel al jocului „Bulgareala Tic Tac”, sa completeze formularul de inscriere in Campanie cu informatiile care ii sunt solicitate. 
  • d) clasamentul Participantilor valabil inscrisi in Campanie, conform mecanismului de mai sus, va fi realizat in functie de viteza de reactie de care Participantii au dat dovada jucand „Bulgareala Tic Tac” si nivelul maxim atins in cadrul jocului in care s-a inregistrat timpul record al userului respectiv (cel mai mare timp de reactie pe care l-a inregistrat in istoricul acelui joc). Locurile ocupate in clasament vor fi in ordinea crescatoare a timpilor inregistrati, astfel incat Participantii cu cele mai mari viteze de reactie, adica cel mai mic timp inregistrat, se vor afla in fruntea clasamentului.
  • e) daca doi sau mai multi Participanti inregistreaza aceeasi viteza de reactie, departajarea acestora se va face in functie de numarul nivelurilor pe care le-au parcurs in cadrul jocului in care au inregistrat timpul record de reactie. 
  • f) in cadrul Campaniei, „nivel” inseamna o singura sesiune in care cele doua personaje se confrunta, pana la momentul in care unul dintre ele este desemnat castigator sau pierzator.
  • g) in cadrul Campaniei, „joc” inseamna suma nivelurilor parcurse de Participant pana in momentul in care epuizeaza toate vietile si pierde (pana cand este anuntat printr-un mesaj ca jocul s-a incheiat).

In cadrul prezentei Campanii Organizatorul va acorda trei premii, constand in:

  • premiul 1: un voucher de cumparaturi valabil in reteaua de magazine „Decathlon” din Romania, in valoare de 200 lei.
  • premiul 2: 20 de cutii Tic Tac (fiecare de 49 g), din editia limitata de iarna, de diverse arome.
  • premiul 3: 10 cutii Tic Tac (fiecare de 49 g), din editia limitata de iarna, de diverse arome.

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti, care va avea loc la data de 08.01.2015, iar anuntarea castigatorilor (numele si prenumele, precum si premiul castigat) se va face in pagina de Castigatori a aplicatiei, pana la 16.01.2015.