Acest concurs a expirat în data de 2014-06-24. Vezi concursurile active aici.
Castiga un test drive cu noul Renault Twizy

Campania "Twizy DJ Competition" va fi promovată pe toată durata desfășurării prin anunțuri radio difuzate de KISS FM, în cadrul emisiunii Kiss Kiss In The Mix / Hit Hit In The Mix desfășurată zilnic în intervalul 19:00 - 22:00. Campania este organizată, în perioada 02 iunie 2014 începând cu ora 10:00 – 23 iunie 2014, ora 24:00. 

Concursul se adresează pasionaților de muzică electronică care compun mixuri de muzică. Premiul oferit în cadrul Campaniei „Twizy DJ Competition” constă într-un test drive cu Renaul Twizy în perioada 01 iulie – 31 august 2014.

Anunțul concursului va fi făcut zilnic, în perioada 02 iunie – 23 iunie 2014 pe Kiss FM, în cadrul emisiunii Kiss Kiss In The Mix / Hit Hit In The Mix desfășurată zilnic în intervalul 19:00 - 22:00. 

Persoanele care doresc să participe la acest Concurs trebuie să se înregistreze în competiție prin completarea formularului de concurs, ce va avea ca subiect „Concurs DJ Twizy” si care va fi disponibil pe site-ul www.kissfm.ro. În cadrul formularului vor completa toate câmpurile obligatorii reprezentate de nume şi prenume, data naşterii, adresa de e-mail, localitatea de domiciliu conform buletinului/cărții de identitate, numărul de telefon unde pot fi contactați, faptul că dețin un permis de conducere şi vor specifica link-ul mixului Twizy, înregistrat pe platforma www.mixcloud.com. Necompletarea  câmpurilor obligatorii ale formularului face imposibilă înscrierea participantului în competiție. 

Pentru a se înscrie în concurs, participanții (DJ profesioniști sau amatori) trebui să creeze un mix de muzică electronică de minim 5 minute şi maxim 15 minute ce va cuprinde în titlu cuvintele Electric și Twizy, iar cuvântul „Twizy” se va auzi distinct în mixul muzical. Participanții vor încărca mix-ul electro pe platforma socială MixCloud (deținută de către compania Mixcloud Limited) (http://www.mixcloud.com/) unde își vor crea un cont și își vor promova mix-ul pe celelalte canale de socializare: Facebook, Twitter, etc unde utilizatorul are cont. Responsabilitatea modalității de încărcare a mix-ului electro pe platforma socială MixCloud precum şi responsabilitatea modalității de promovare a mix-ului pe celelalte canale de socializare cade în sarcina exclusivă a participanților, Organizatorii fiind exonerați de răspundere.

Jurizarea va fi realizată în baza următoarelor criterii:

  • Înscrierea participantului, prin completarea formularului de înscriere, în perioada 2 iunie ora 10:00  – 23 iunie, ora 24:00.
  • Mixul de muzică electro trebuie înscris pe platforma http://www.mixcloud.com/
  • Mix-ul de muzică electro trebuie să includă în denumire cuvintele Twizy și Electric iar în cadrul mix-ului muzical trebuie să se audă distinct cuvântul Twizy
  • Mix-ul trebuie să respecte durata de minim 5 minute şi maxim 15 minute
  • Mix-ul trebuie să fie încadrat în stilul muzical electro
  • Tehnica de mixaj 
  • Impresia artistică

Juriul va fi format din DJ consacrați: OliX (Oliver Simionescu), Vali Barbulescu și Hot Casandra (Paul Ionescu-Ballo). Juriul va evalua, în data de 24 iunie 2014, înscrierile cu note de la 1 - 10 conform criteriilor de evaluare listate mai sus. Câștigător va fi desemnat mix-ul care obține cel mai mare punctaj de la cei 3 membri ai juriului.

Juriul va alcătui un clasament al primelor 7 mix-uri clasate descrescător. Prima poziție va reprezenta câștigătorul, până la validarea acestuia, iar următoarele sase poziții reprezintă rezerve, în ordinea punctajului, pentru cazul în care câștigătorul desemnat fie nu poate fi contactat, fie nu face dovada premiului sau fie este invalidat din motive obiective (datele furnizate în formularul de înscriere nu corespund cu cartea de identitate, participantul nu are 18 ani împliniți în momentul înscrierii în concurs, participantul nu are permis de conducere categoria B valid la data înscrierii în concurs)

Premiul oferit în cadrul Campaniei „Twizy DJ Competition” constă într-un test drive în perioada 01 iulie – 31 august 2014 cu modelul electric Renault Twizy. Valoarea brută a premiului este de 539 euro.

Juriul va face selecția caștigătorului în data de 24 iunie 2014

Câștigătorul va fi anunțat în data de 24 iunie 2014 și va fi validat până pe 27 iunie 2014. Dacă până la această dată câștigătorul nu poate fi contactat, se va trece la anunțarea rezervelor, în ordinea punctajelor acordate de juriu. 

După validarea câştigătorului,  premiul va fi disponibil începând cu data de 1 iulie 2014.