Acest concurs a expirat în data de 2015-03-01. Vezi concursurile active aici.
De Valentine’s, castiga un telefon pentru tine si unul pentru jumatatea ta!

Loteria publicitară este organizată in perioada 02.02.2015 - 28.02.2015, iar tragerea la sorţi finală va avea loc în data de 02.03.2015

Pentru a participa la loterie, membrii perechii trebuie să:

  1. Persoana care înscrie, trebuie să completeze corect şi integral în perioada 01 - 28 februarie 2015, formularul disponibil pe site-ul eurogsm.ro/pentruamandoi, care implică acceptarea abonării la newsletterul Organizatorului. Formularul va conţine urmatoarele câmpuri: Numele tău, Adresa ta de mail, Numele jumătăţii tale, Adresa sa de e-mail
  2. Persoana înscrisă trebuie să confirme înscrierea la concurs, care implică acceptarea abonării la newsletterul Organizatorului, prin intermediul e-mailului de confirmare pe care îl va primi automat, în momentul înregistrării pe site-ul eurogsm.ro/pentruamandoi, de catre persoana mentionata la pc.1.

Înscrierea este gratuită. O pereche se poate înscrie în concurs o singura dată, în caz contrar se va lua în considerare doar prima înscriere. Doar inscrierile in care confirma si perechea persoanei care a realizat înscrierea la concurs vor fi valide. Din numărul total al perechilor înscrise se va extrage 1 pereche de câştigători. 

Premiile concursului constau în:

  • un telefon Karbonn A19 Dual-SIM blue, în valoare de 369,90 lei lei.
  • un telefon Karbonn A5s black, în valoare de 299,90 lei.

Tragerea la sorţi pentru acordarea premiilor va avea loc în data de 02.03.2015, ora 16:00. Extragerea se va executa electronic cu ajutorul aplicaţiei disponibile pe site-ul de internet  random.org, la sediul Organizatorului.