Acest concurs a expirat în data de 2015-02-09. Vezi concursurile active aici.
Traieste suta la suta - Herbalife

Campania promotionala “Traieste suta la suta - Herbalife” se desfasoara in perioada 12 ianuarie 2015 – 08 februarie 2015.

Pentru a se inscrie in concurs prin intermediul paginii web utilizatorii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • Sa acceseze pagina de concurs;
  • Sa completeze formularul cu datele lor personale (nume, prenume, e-mail, oras) si sa urce poze cu ei facand o activitate sportiva;

Din baza de date in care utilizatorii sunt inscrisi automat dupa completarea formularului si urcarea pozei se extrag castigatorii in functie de numarul de voturi strans. Castiga cei care strang cele mai multe voturi la poza urcata. Un like inseamna un vot!

In fiecare saptamana se extrage un castigator. Perioada campaniei este de 4 saptamani ceea ce inseamna ca va fi cate un castigator pe saptamana.

Un utilizator poate urca mai multe poze avand astfel mai multe sanse de castig. Utilizatorii isi pot promova pozele prin intermediul retelelor sociale astfel incat sa stranga un numar cat mai mare de voturi.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii promotionale sunt:

  • 4 x pachete care contin un Formula 1 Sport + Super Shaker H24 dupa cum urmeaza : in fiecare saptamana se ofera cate un pachet, in total 4 pachete pe toata perioada campaniei.

Castigatorii vor fi alesi din baza de date in care se inscriu automat completand formularul. In fiecare saptamana va fi desemnat castigator utilizatorul care strange cele mai multe voturi la poza urcata. In cele 4 saptamani de campanie vor fi desemnati 4 castigatori conform criteriilor mentionate mai sus.