Acest concurs a expirat în data de 2015-08-20. Vezi concursurile active aici.
Cel mai frumos inceput.

Campania va fi lansată la data de 06 August 2015 şi va înceta la data de 19 August 2015. Campania este organizată şi se desfăşoară în reteaua de magazine Carrefour hypermarket din România.

Pe durata campaniei, in magazinele Carrefour hypermarket din Romania, va fi prezent in magazin, 1 promoter, in urmatorul interval orar:

  • Joi – Vineri: 16:00 – 20:00
  • Sâmbătă – Duminică: 11:00 – 17:00

Produsele participante în Campanie sunt:

La aceasta campanie nu participa produsele comercializate prin serviciul Carrefour on-line sau din magazinele Carrefour Express.

Organizatorul amplasează standul la raftul de produse Pampers. Persoana de la standul Pampers va prezenta oferta Participantului. Dacă Participantul doreste achizitionarea ofertei, atunci promoterul îi va acorda Participantului un talon de tombola astfel: la achizitionarea oricărui pachet de scutece Pampers împreună cu un pachet de şerveţele umede Pampers in valoare de minim 50 lei TVA inclus, cumpărătorul va primi 1 talon de tombolă, cu care poate câştiga prin tragere la sorti scutece Pampers pentru toata vara.

Taloanele de tombolă se acordă astfel:

  • pentru 1 oferta de produse (insumand minim 50 lei, TVA inclus) participante la campanie, achizitionate pe aceeasi factura sau bon, se ofera 1 talon de tombola, in limita stocului disponibil;
  • pentru multiplu de oferte de produse (insumand multiplu de 50 lei, TVA inclus) participante la campanie, achizitionate pe aceeaşi factură /bon sau pe facturi/bonuri fiscale diferite se ofera multiplu de taloane de tombola, aferente facturilor fiscale /bonurilor de casa prezentat(e).
  • o persoana fizica sau juridica nu poate primi mai mult de 3 taloane de tombola pe zi.

Daca o persoana achizitioneaza produsele participante in afara programului promoterului, aceasta are dreptul de a veni oricand cu bonul fiscal in perioada promotiei, in timpul programului promoterilor, in magazinul Carrefour in care a facut achizitia si va primi pe loc talonul de tombola mentionat mai sus.

Daca o persoana achizitioneaza produsele participante la campanie in magazinele Carrefour fara promoter, aceasta are dreptul sa ridice de la raftul Pampers sau de la urna campaniei situata la biroul Relatii Clienti, oricand, talonul de tombola, din magazinul Carrefour in care a facut achizitia, poate participa la campania „Castiga cu Pampers scutece pentru un an de zile” din perioada 06 august 2015 - 19 august 2015, introducand in urna aflata la Relatii clienti talonul / taloanele completate, cu mentiunea ca trebuie pastrate bonurile fiscale.

Prezentarea bonului de casa/facturii fiscale in original pentru primirea talonului de tombola este obligatorie, pentru a face dovada achizitiei si a valida castigătorul in urma extragerii.

Premiile oferite pentru toată campania sunt după cum urmează:

  • 20 x Scutece Pampers pentru un an de zile - constând în 4 pachete de scutece Pampers Premium Care Jumbo Pack, 3 cutii de scutece Pampers Premium Care Mega Box si 2 pachete de scutece Pampers Pants.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor pentru perioada de 06.08 – 19.08.2015 se va efectua în data de 27.08.2015, ora 11:00, la biroul notarial. La această extragere vor participa taloanele depuse în urne până la data de 19.08.2015, inclusiv.