Acest concurs a expirat în data de 2015-12-19. Vezi concursurile active aici.
Calendarul Magic de Craciun - Targ Craciun Sibiu 2015.

Concursul este organizat si se va desfasura in perioada 01 - 18 decembrie 2015, pe postul de radio Magic FM, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 07:00 - 10:00.

Cei ce doresc sa participe la concursul "Calendarul magic" vor asculta "povestea" Lianei Stanciu, realizator de program la Magic FM. Atunci cand Liana Stanciu va anunta startul concursului, va anunta si care este intrebarea concursului. Din acel moment, ascultatorii pot trimite SMS cu raspunsul la intrebare la numarul 0734 22 00 44, tarif normal. 

Dintre raspunsurile corecte trimise prin SMS la numarul sus mentionat, Liana Stanciu va alege aleatoriu un numar de telefon, la care va suna si va mai pune inca o data intrebarea. Daca raspunsul se verifica, ascultatorul este declarat castigator al premiului zilnic. 

Pentru premiu, in ziua de vineri, dintre participantii saptamanii, un ascultator va fi sunat, i se va mai adresa o intrebare si va fi desemnat castigator in urma unui raspuns corect.

Premiu saptamanal:

  • 1 weekend la Sibiu, la Targul de Craciun, in perioada 18 - 20 decembrie 2015 (cazare pentru doua persoane minimum 3*, mic dejun inclus, decontare transport in limita de pana la 400 lei, tur al orasului Sibiu cu ghid si vizita la Targul de Craciun)