Acest concurs a expirat în data de 2015-10-05. Vezi concursurile active aici.
Alegeti masina de spalat rufe care vi se potriveste cel mai bine si Electrolux va premiaza!

Concursul „Alegeti masina de spalat rufe care vi se potriveste cel mai bine si Electrolux va premiaza!” se va desfasura in perioada 25 septembrie - 04 octombrie 2015.

Pentru a participa la tragerea la sorti a premiilor constand in pernute de detergent Ariel pentru 51 de spalari acordate in cadrul concursului „Alegeti masina de spalat rufe care vi se potriveste cel mai bine si Electrolux va premiaza!” clientii trebuie sa participe la vot, in cadrul newsletterului Electrolux transmis in 25 septembrie 2015.

Procedura de votare:

  • Accesati in cadrul newsletterului sectiunea „Electrolux va propune”. Aici va sunt prezentate trei modele de masini de spalat rufe Electrolux: EWS31276SU, EWT1266ELW si EWF1274BW;
  • Apasati butonul „Votati aici” si completati urmatoarele date: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, modelul de masina de spalat rufe (dintre cele 3 modele prezentate) preferat de dumneavoastra, argumentand totodata alegerea facuta prin mentionarea caracteristicilor care v-au determinat aceasta optiune;
  • Incheiati votarea, apasand butonul „Trimite formularul”;

Votul se desfasoara in perioada 25 septembrie – 4 octombrie 2015. Fiecare participant poate vota o singura data.

In cadrul concursului organizatorul ofera clientilor 3 premii constand in pernute de detergent Ariel pentru 51 de spalari, acordate in urma tragerii la sorti ce va avea loc la sfarsitul concursului. Numarul de spalari este calculat pentru o dozare normala, recomandata la spalare.

Premiile constand in pernute de detergent Ariel pentru 51 de spalari se vor acorda prin tragere la sorti. Castigatorii concursului vor fi desemnati in urma tragerii la sorti, folosind site-ul random.org. Numele castigatorilor vor fi publicate in data de 7 octombrie 2015 pe electrolux.ro.