Acest concurs a expirat în data de 2014-08-13. Vezi concursurile active aici.
Castiga o excursie la ski, in Dubai pentru 2 persoane, un mini-frigider Ursus Cooler sau alte 238.000 de premii instant!

Promotia “Ursus Cooler” va incepe pe data de 12 iunie 2014, ora 00:00:01 si va dura pana la 12 August 2014, ora 23:59:59.

Prin Produse Participante se va intelege urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania: 

  • Ursus Cooler cu alcool, sticla de 0,5l 
  • Ursus Cooler fara alcool, sticla de 0,5l 
  • Ursus Cooler cu alcool, doza de 0,5l 
  • Ursus Cooler fara alcool, doza de 0,5l 
  • Ursus Cooler cu alcool, doza 4x 0,5l 
  • Ursus Cooler fara alcool, doza 4x 0,5l

In cadrul Promotiei pot fi acordate pe loc 238.000 de premii instant, dupa cum urmeaza: 

  • 166.600 premii, fiecare constand in cate un odorizant de masina Ursus Cooler
  • 71.400 premii, fiecare constand in cate un pahar Ursus Cooler

La finalul promotiei, in cadrul unei trageri la sorti, se vor acorda, prin tragere la sorti ce va avea loc in data de 20.08.2014, dintre toate codurile valide inscrise, urmatoarele premii: 

  • un premiu constand intr-o excursie la ski, in Dubai, pentru 2 persoane, acordat sub forma de voucher turistic, cu care castigatorul isi poate achizitiona orice fel de pachet de servicii turistice de la agentia de turism Travel Art, pana la data de 20.18.2015
  • 60 de premii, fiecare constand in cate un mini-figider Ursus Cooler cu capacitatea de 17 litri

Pentru a se inscrie in Promotie Participantul trebuie sa urmeze urmatorii pasi: 

  • (A) In cazul locatiilor participante de tip bar, terasa si/sau restaurant, participantul trebuie sa comande minim un produs Ursus Cooler cu sau fara alcool, la sticla de 0,5l apoi sa ceara din partea personalului locatiei unde se afla (chelner, barman etc), cardul razuibil de promotie. Pentru fiecare produs Ursus Cooler cu sau fara alcool, la sticla de 0,5l poate sa ceara cate un card razuibil. Dupa ce primeste cardul, participantul trebuie sa razuiasca suprafata destinata, si afla pe loc daca a castigat unul dintre premiile instant, odorizant de masina Ursus Cooler sau pahar Ursus Cooler. Premiile instant se ridica pe loc de la personalul locatiei unde se afla castigatorul, in limita stocului disponibil in locatia respectiva, la momentul revendicarii. De asemenea, indiferent daca a castigat un premiu instant sau nu, acesta poate trimite codul unic, alfanumeric, ce se gaseste pe cardul razuibil, prin SMS la numarul 1817 (tarif normal, valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) sau sa-l inscrie pe pagina de internet ursus.ro/skiindubai, in casuta special destinata, impreuna cu datele personale si de contact. Dupa ce a trimis codul unic alfanumeric, fie prin SMS, fie pe pagina de internet, participantul este inscris automat in tragarea la sorti din data de 20.08.2014. Participantul trebuie sa pastreze intact, nedeteriorat si nemodificat, cardul razuibil ce contine codul unic alfanumeric inscris in promotie, prin SMS sau pe internet, pentru validare, in cazul in care este desemnat castigator in cadrul tragerii la sorti.
  • (B) In cazul locatiilor participante de tip chiosc si/sau magazin de mici dimensiuni, participantul trebuie sa achizitioneze minim 2 produse Ursus Cooler, in orice combinatie (sticla sau doza de 0,5l, cu sau fara alcool), apoi sa ceara vanzatorului/ personalului locatiei unde se afla, cardul razuibil de promotie. Pentru fiecare 2 produse Ursus Cooler in orice combinatie (sticla sau doza de 0,5l, cu sau fara alcool), poate sa ceara cate un card razuibil. Dupa ce primeste cardul, participantul trebuie sa razuiasca suprafata destinata, si afla pe loc daca a castigat unul dintre premiile instant, odorizant de masina Ursus Cooler, sau pahar Ursus Cooler. Premiile instant se ridica pe loc de la personalul locatiei unde se afla castigatorul, in limita stocului disponibil in locatia respectiva, la momentul revendicarii. De asemenea, indiferent daca a castigat un premiu instant sau nu, acesta poate trimite codul unic, alfanumeric, ce se gaseste pe cardul razuibil, prin SMS la numarul 1817 (tarif normal, valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) sau sa-l inscrie pe pagina de internet www.ursus.ro/skiindubai, in casuta special destinata, impreuna cu datele personale si de contact. Dupa ce a trimis codul unic alfanumeric, fie prin SMS, fie pe pagina de internet, participantul este inscris automat in tragarea la sorti din data de 20.08.2014. Participantul trebuie sa pastreze intact, nedeteriorat si nemodificat, cardul razuibil ce contine codul unic alfanumeric inscris in promotie, prin SMS sau pe internet, pentru validare, in cazul in care este desemnat castigator in cadrul tragerii la sorti.
  • (C) In cazul locatiilor participante de tip lant de magazine hypermarket, din cele enumerate, conform programului si orarului mentionat in aceeasi Anexa, promoterii Ursus Cooler aflati la raftul de bere vor indemna participantul sa achizitioneze minim 4 produse Ursus Cooler fara alcool, la doza de 0,5l apoi cu bonul fiscal care atesta achizitia a minim 4 produse Ursus Cooler fara alcool, la doza de 0,5l, in perioada promotiei, din locatia in care se afla, sa se prezinte la standul Ursus Cooler amplasat dupa linia caselor de marcat din locatia respectiva, si sa ceara promoterilor Ursus Cooler cardul razuibil de promotie. Pentru fiecare 4 produse Ursus Cooler fara alcool, la doza de 0,5l poate sa ceara cate un card razuibil. Dupa ce primeste cardul, participantul trebuie sa razuiasca suprafata destinata, si afla pe loc daca a castigat unul dintre premiile instant, odorizant de masina Ursus Cooler, sau pahar Ursus Cooler. Premiile instant se ridica de la promoteri, in limita stocului disponibil in locatia respectiva, la momentul revendicarii. De asemenea, indiferent daca a castigat un premiu instant sau nu, acesta poate trimite codul unic, alfanumeric, ce se gaseste pe cardul razuibil, prin SMS la numarul 1817 (tarif normal, valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) sau sa-l inscrie pe pagina de internet www.ursus.ro/skiindubai, in casuta special destinata, impreuna cu datele personale si de contact. Dupa ce a trimis codul unic alfanumeric, fie prin SMS, fie pe pagina de internet, participantul este inscris automat in tragarea la sorti din data de 20.08.2014. Participantul trebuie sa pastreze intact, nedeteriorat si nemodificat, cardul razuibil ce contine codul unic alfanumeric inscris in promotie, prin SMS sau pe internet, pentru validare, in cazul in care este desemnat castigator in cadrul tragerii la sorti. 

​Cardul razuibil promotional este alcatuita din: 

  • 1 fila in care este detaliat mecanismul promotiei si care contine un cod unic alfanumeric, sub o pelicula razuibila

Cardul razuibil promotional descris mai sus, trebuie pastrat, in original, pentru validarea premiilor, in cazul in care sunt desemnati castigatori. 

Participantii vor trimite Codurile in oricare dintre urmatoarele doua modalitati: 

  • prin expedierea, in perioada 12.06.2014 – 12.08.2014, unui SMS la 1817 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) continand codul unic alfanumeric de pe cardul razuibil 
  • prin internet, pe pagina www.ursus.ro/skiindubai, in casuta special destinata, impreuna cu prenume, nume, email, mobil, localitate, judet, 

Fiecare cod unic, VALID, inscris ii aduce participantului o sansa in tragerea la sorti din data de 20.08.2014.