Acest concurs a expirat în data de 2014-12-01. Vezi concursurile active aici.
Olimpiada Afiliatilor Profitshare, editia Black Friday 2014

Campania „Olimpiada Afiliatilor Profitshare, editia Black Friday 2014” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 13 noiembrie 2014 – 30 noiembrie 2014 inclusiv. 

La Campania „Olimpiada Afiliatilor Profitshare, editia Black Friday 2014” poate participa orice persoana inscrisa in platforma de marketing afiliat Profitshare cu un cont de afiliat activ. 

Pentru a participa la Campanie, orice persoana care indeplineste conditiile de mai sus, trebuie sa se autentifice in contul de afiliat Profitshare, sa se inscrie la Campanie si sa inregistreze in perioada 13 - 30 noiembrie 2014 inclusiv, conversii pentru oricare dintre advertiserii activi, aflati portofoliul Profitshare, devenind astfel eligibila pentru castigarea premiilor oferite de catre Organizator. Vor fi considerate eligibile conversiile obtinute dupa inscrierea la Campanie care vor fi aprobate din partea advertiserilor pana in data de 15 decembrie 2014 inclusiv.

Castigatorii premiilor oferite de catre Organizator vor fi desemnati prin alcatuirea unui clasament in ordinea descrescatoare a numarului de conversii aprobate, inregistrate in perioada Campaniei. In functie de pozitionarea din clasament a afiliatilor acestia vor fi desemnati castigatorii premiilor aferente locului obtinut. Doar conversiile de tip CPS (cost per sale) sunt eligibile pentru alcatuirea clasamentului.

O categorie separata de castigatori va fi desemnata prin tragere la sorti din totalul sanselor de castig acumulate pe durata Campaniei. Fiecare participant eligibil va putea intra la tragerea la sorti de mai multe ori, avand mai multe sanse de castig.

Premiile Campaniei pentru afiliatii clasati pe primele 10 locuri in functie de numarul de conversii aprobate obtinute vor fi oferite de catre Organizator si vor consta in: 

  • locul I: o medalie aurita si o excursie in Dubai;
  • locul II: o medalie argintata si un bonus in valoare de 2.000 lei;
  • locul III: o medalie de bronz si un bonus in valoare de 1.000 lei;
  • locul IV: un bonus in valoare de 500 de lei;
  • locul V: un bonus in valoare de 300 de lei;
  • locurile VI – X: sase pachete de premii surpriza pentru afiliati diferiti fata de cei desemnati castigatori pentru oricare dintre premiile enumerate la punctele 1, 2, 3, 4 si 5.

Premiile Campaniei pentru afiliatii desemnati castigatori prin tragere la sorti vor fi oferite de catre Organizator si vor consta in: trei bonusuri in valoare de cate 500 de lei.

Excursia de doua persoane oferita ca premiu pentru locul I va contine urmatoarele servicii:

  • Cazare pentru 2 persoane cu mic dejun inclus la hotel de 3*, 4* sau 5* in Dubai, Emiratele Unite Arabe; 
  • Taxe de aeroport; 
  • Bilet de avion Bucuresti – Dubai – Bucuresti.