Acest concurs a expirat în data de 2015-05-12. Vezi concursurile active aici.
GhiduldeSanatate.ro si Urgo te invita la concurs!

GhiduldeSanatate.ro si Urgo te invita la concurs! Participa in perioada 27 Aprilie – 11 Mai 2015 si poti castiga unul dintre cele 10 premii, a cate 4 produse: Humer apa de mare pentru Adulti, Humer apa de mare pentru Copii, Spray cicatrizant si Crema reparatoare Humer.

Tot ce este mai bun din mare cu Humer apa de mare.

Humer 100% Apa de Mare Copii si Humer 100% Apa de Mare Adulti sunt indicate pentru utilizarea zilnica asigurand o igiena nazala corespunzatoare, hidratarea mucoasei nazale in mediu uscat si eliminarea alergenilor. Humer 100% Apa de Mare Copii poate fi administrat bebelusilor incepand cu varsta de 1 luna, copiilor si adolescentilor.

Raspunde corect la intrebarea noastra de concurs si poti castiga cele patru produse: Humer 100% Apa de Mare Copii, Humer 100% Apa de Mare Adulti, Spray-ul Cicatrizant & Hidratant impreuna cu Crema reparatoare fara aspect lucios.

Conditii de participare la concurs:

  1. Raspunde la intrebarea: Spray-ul Cicatrizant & Hidratant poate fi administrat si bebelusilor incepand cu varsta de:
    • a. 5 luni
    • b. 1 luna
    • c. 7 luni
  2. Fii fanul paginii noastre de Facebook Ghidul de Sanatate

Regulament concurs:

  • Acest concurs se desfasoara in perioada 27 Aprilie – 11 Mai 2015. Orice participant care incearca sa se inscrie inainte sau dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
  • Urgo ofera 10 premii, a cate 4 produse: Humer apa de mare pentru Adulti, Humer apa de mare pentru Copii, Spray cicatrizant si Crema reparatoare Humer.
  • Raspunsul la intrebarea de concurs se face pe site printr-un comentariu la acest text. Este de preferat sa comentezi cu numele tau complet, fara prescurtari sau initiale.
  • Participa la concurs persoanele care indeplinesc conditiile de participare (cei care ofera raspunsul corect si un like pe facebook), inscrisi o singura data.
  • Desemnarea celor 10 castigatori va avea loc pe data de 12 Mai si se va face prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org.
  • Castigatorii vor fi anuntati pe site, in pagina de concurs, si pe pagina noastra de Facebook. Ei vor trebui apoi sa trimita in termen de 2 zile pe adresa de mail a redactiei un mesaj cu datele complete: nume, adresa si nr. de telefon pentru a putea fi contactati in vederea acordarii premilor. Daca nu indeplinesc aceste conditii, ii vom contacta pe urmatorii clasati pe lista extragerii.