Acest concurs a expirat în data de 2014-10-31. Vezi concursurile active aici.
Concursul National "Nail Art by Nailshop", Editia I

De mai bine de 7 ani suntem mai mult decat un magazin. De mai bine de 7 ani esti mult mai mult decat un client. Inca de la infiintare am fost de parere ca domeniul nail art-ului este mai mult decat o meserie. Credem ca acest domeniu este, dincolo de toate, arta. Mai credem si ca produsul finit rezultat reprezinta o opera de arta vie, in miscare. Ne face astfel o deosebita placere sa iti oferim sansa de a te remarca in cadrul primei editii a ''Concursului National Nail Art by Nailshop'' !

Dorim sa facem din acest concurs o competitie de traditie, pentru ca suntem de parere ca exista o multime de persoane ca si tine, iubitoare de frumos, persoane care vad acest domeniu in profunzime. Vrem sa aratam lumii ca nail-art-ul este o profesie de rang inalt, o meserie frumoasa si colorata, o extensie a artei neconventionale. Vrem de asemenea sa ajungem sa cladim si sa consolidam o comunitate puternica.

Pentru ca a venit toamna si pentru ca perioada s-a potrivit precum o manusa, tema primei editii a concursului nostru este, ai ghicit, ''Halloween''. Nu, nu vrem sa te speriem, dimpotriva, vrem doar sa iti stimulam creativitatea. De secole, ''sarbatoarea tuturor spiritelor'' sau ''sarbatoarea tuturor sfintiilor'' cum mai este ea numita a intrigat sute de milioane de oameni dar s-a si remarcat prin inovativitate, datorita costumelor diverse, a decupajelor si a cioplirii bostanilor sau a dovlecilor.
 
Ce ar trebui sa stii?

In primul rand, faptul ca acest concurs este deschis tuturor, de la incepatori pana la profesionsti in domeniu. De asemenea, faptul ca aceasta competitie se adreseaza tuturor persoanelor cu domiciliul in Romania. Asa cum te-am obisnuit, inscrierea e complet gratuita.
Nu trebuie decat sa intri in contul tau de client Nailshop (daca nu ai unul, poti sa iti faci unul acum, e simplu si gratuit) unde sa incarci o poza cu o creatie a ta (pictura pe unghii false) in tema cu concursul nostru.
Punem pret pe calitate in detrimentul cantitatii, drept pentru care iti sugeram sa lucrezi o singura mana, nu ambele. Avem si o conditie speciala, obligatorie. In poza pe care ne-o vei trimite trebuie obligatoriu sa se vada si un produs 2M (pensula sau gel).

Cand are loc inscrierea?

Inscrierile au loc in perioada 02 – 19 octombrie 2014 (inclusiv). In acest timp pozele trimise de concurenti NU vor fi publicate pe site sau in orice alta entitate media de catre noi. Rugamintea noastra, pentru buna desfasurare a competitiei in spiritul fair-play-ului ar fi sa NU publici nici tu poza nicaieri, pana pe data de 20 octombrie, cand vom da drumul perioadei de jurizare.

Cand are loc jurizarea?

Jurizarea are loc in perioada 20 - 29 octombrie, perioada in care toate pozele vor fi postate pe site, pentru a putea fi votate de catre orice utilizator/client Nailshop.

Cand sunt anuntati castigatorii?

Castigatorii vor fi anuntati in data de 30 octombrie, chiar aici, pe site.
 
Cine face parte din juriu si care sunt criteriile de jurizare?

Juriul este format din instructorii Nailshop, pentru ca acest concurs sa se poata desfasura comform standardelor internationale precum si pentru obiectivitate.  Membrii juriului sunt, dupa cum urmeaza:

  • Erika Mogyorosi (presedinte al juriului)
  • Corina Scriba
  • Florentina Kardos
  • Cristina Popescu
  • Raluca Tifrea

Se vor puncta impresia generala, originalitatea modelului, compozitia, complexitatea modelului, varietatea materialelor folosite precum si respectarea temei date si calitatea pozei incarcate. E important sa stii ca lungimea unghiilor e irelevanta, rezultatul artistic fiind cel care va conta. Pentru ca nu puteam sa nu implicam si membrii comunitatii Nailshop, am pregatit si un premiu de popularitate, pentru lucrarea cu cele mai multe voturi pe site!

Care sunt premiile:  Se vor premia primele 3 locuri precum si primul loc in cadrul clasamentului de popularitate, dupa cum urmeaza:

  • Locul 1: Voucher Nailshop in valoare de 400 Ron (valabil pentru orice tip de cumparaturi in cadrul magazinului nostru) + curs de perfectionare cadou in valoare de 300 Ron
  • Locul 2: Voucher Nailshop in valoare de 200 Ron
  • Locul 3: Voucher Nailshop in valoare de 100 Ron
  • Premiul de popularitate: Voucher Nailshop in valoare de 200 Ron + curs de perfectionare in valoare de 300 Ron.

Castigatorii cursurilor pot opta pentru oricare oras in care unul din instructorii nostrii sustine traininguri (pentru lista completa poti vizita calendarul nostru, de pe blog).