Acest concurs a expirat în data de 2015-09-16. Vezi concursurile active aici.
Fanii adevarati merg sa-i sustina pe Stejarii Romaniei la Londra, in meciul impotriva Irlandei.

Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 septembrie 2015, ora 10:00:00 – 15 septembrie 2015, ora 23:59:59.

Pentru a putea participa in cadrul concursului, un participant trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

  • sa acceseze pagina web bereastejar.ro;
  • sa incarce un filmulet (videoclip) care trebuie sa respecte urmatoarele conditii:
    1. In filmulet, participantul trebuie sa afiseze pozitia inspirata din rugby denumita "Crouch. Bind. Set.” – gramada ordonata . In cadrul site-ului va exista un videoclip explicativ asupra miscarii din rugby “Crouch.Bind.Set”- gramada ordonata.
    2. Participantul trebuie sa strige “Hai Stejarii” (in orice moment al filmuletului);
    3. Dupa incarcarea filmuletului participantul trebuie sa completeze campurile dedicate cu informatiile: Nume, Prenume, Telefon, Adresa e-mail;

Premiile concursului:

  • 12 x Excursie la Londra + bilet la meciul de rugby Romania - Irlanda

Toate inscrierile inregistrate pe www.bereastejar.ro vor fi validate si moderate de catre reprezentantii Organizatorului in termen de maxim 24 de ore de la data inregistrarii, inainte de a fi afisate pe bereastejar.ro.

In data de 16 septembrie 2015 vor fi desemnati prin jurizare 12 castigatori – a cate un premiu.

Notele oferite sunt de la 1 la 5, pentru fiecare criteriu in parte, iar nota finala va fi compusa din suma notelor oferite in functie de cele 4 criterii de jurizare de mai jos.

Criterii de jurizare:

  • Exprimarea convingatoare a ideilor personale in cadrul temei concursului.
  • Participantul trebuie sa afiseze pozitia “Crouch.Bind.Set”- gramada ordonata asa cum este mentionata si in tutorialul din cadrul site-ului.
  • Participantul trebuie sa strige “Hai Stejarii” in oricare dintre momentele videoclipului inscris.
  • Originalitate si creativitate.

Juriului va fi format din:

  1. Marin Ionescu – Presedinte al “Asociatiei Internationalilor de Rugby – Romania” (Legenda a rugby-ului romanesc)
  2. Haralambie Dumitras – Presedintele Federatiei Romane de Rubgy (Legenda a rugby-ului romanesc, fost capitan al Echipei Nationale)
  3. Mihai Macovei – capitanul echipei nationale de rugby

Ulterior jurizarii, participantii, potentiali castigatori care au inscris filmuletele alese de juriu vor fi contactati via e-mail sau telefonic de un reprezentant al Organizatorului, in termen de 24 de ore de la desemnarea lor, pentru a trece prin procesul de validare a premiilor.