Acest concurs a expirat în data de 2014-06-01. Vezi concursurile active aici.
1 iunie Ziua fanilor Cris-Tim

Campania 1 iunie – Ziua fanilor Cris-Tim “cea mai frumoasa perioada” se desfasoara in perioada 12.05.2014 (orele 00:00:00) – 31.05.2014 (orele 24:00:00).

Participarea la aceasta Campanie se realizeaza numai prin intermediul paginii de Facebook Cris-Tim Romania

Participarea la Campanie se realizeaza astfel: 

  • participantul se logheaza in contul personal de Facebook
  • pentru a participa la aceasta Campanie, doritorii trebuie sa uploadeze pe wall-ul Cris-Tim Romania poze cu ei din timpul copilăriei

Un participant poate uploada un numar nelimitat de poze pe toata perioada Campaniei, cu mentiunea ca fiecare poza uploadata sa fie diferita. Participantul trebuie sa detina drepturi de proprietate asupra pozelor incarcate in campanie. Fiecare participant poate castiga un singur premiu pus in joc de catre Organizator. In cazul in care, la tragerea la sorti, un participant va fi extras de mai multe ori castigator, se va apela la rezerve. 

Premiile Campaniei sunt: 

Pentru castigatorii in cadrul Campaniei 1 iunie – Ziua fanilor Cris-Tim “cea mai frumoasa perioada”, Organizatorul va acorda in total 10 premii, constand in pachete cu produse alimentare Cris-Tim. Valoarea comerciala a fiecarui premiu unic constand intr-un pachet cu produse alimentare Cris-Tim este de 200 de lei (fara TVA). 

Premiile Campaniei vor fi acordate prin tragere la sorti, pe data de 1 iunie 2014.