Acest concurs a expirat în data de 2021-10-30. Vezi concursurile active aici.

Sunt sute de modalități prin care ne putem face atmosfera din casă mai faină si mai caldă. Pentru toți cei care au un preșcolar in casa, dar nu numai, venim cu un concurs jucauș care sa marcheze trecerea spre o noua perioadă. Avem de oferit un print de dimensiuni mari (90x60 cm) cu alfabetul pe care sa il inrămați si să îl afisați in camera copilului, incât invățarea literelor sa devină o joacă. Si mai avem un saculeț textil pictat, foarte bun in organizarea lucrurilor din casă. Abia aștept să văd unde își vor continua povestea cele doua lucruri faine.
Reguli de participare:
-follow celor doua conturi  @ivonique   @oviatainbagaj
-comentariu in care sa impartasesti spre doi prieteni (conturi reale) un cuvant care pe tine te fascineaza! (cuvant ce poate fi pictat mai apoi pe saculetul textil.
.
Ce poti sa castigi?
-un print de dimensiune mare (90x60 cm) cu alfabetul.
-un saculet textil pictat manual cu elemente din natura:24x29 cm
.
Te poti inscrie cu cate comentarii vrei cu conditia ca persoanele etichetate sa fie diferite. Vom extrage castigatorul pe 31 octombrie cu ajutorul random.org
Concursul se desfasoara doar pe teritoriul României, iar premiul poate fi inmânat personal in Bucuresti sau trimis prin Poșta Romană in țară.