Acest concurs a expirat în data de 2023-04-21. Vezi concursurile active aici.

Școala de engleză FollowMe organizează, în perioada 21 februarie - 21 aprilie, un concurs online pentru copiii de toate vârstele! 

 

Poți câștiga unul din cele trei cursuri de engleză pentru copii , plus unul din cele trei vouchere a câte 500 de lei ce pot fi folosite pentru achiziționarea de cărți în limba engleză. Valoarea totală a fiecărui premiu este între 1000 si 1300 de lei în funcție de tipul cursului ales - curs de comunicare sau de pregătire Cambridge. 

 

Poți participa ușor la una dintre cele 3 secțiuni:

 

  1. Categoria 13 - 16 ani - Concurs de eseuri 

 

Alege una din cele doua teme  What defines a hero? Do we still have heroes? Do we need heroes? SAU If I were to mentor a child in school,.... și scrie un eseu între 400 și 1000 de cuvinte.

 

  1. Categoria 10 - 16 ani - Concurs de povești

 

Alege unul din cele două titluri propuse The hero that saved our city SAU The youngest, smallest kid in school și scrie o poveste între 400 și 1000 de cuvinte 

 

  1. Categoria 5 - 10 ani - Concurs de desen

 

Alege una din cele două teme A School Day SAU Building Together și realizează un desen.

 

Indiferent de categoria în care te încadrezi, trimite-ne creația ta, completând formularul de înscriere de pe site-ul followme.ro.

 

Toate lucrările vor fi analizate de către o comisie de profesori FollowMe, urmând ca, până la 5 mai, să fie anunțat câștigătorul pentru fiecare secțiune în parte. Premiile vor consta într-un curs de vară de limba engleză (la alegere, 8 ședințe a câte două ore de curs de comunicare sau de pregătire pentru examenul Cambridge) la oricare dintre școlile FollowMe din București (Drumul Taberei, Ghencea, Titan, Vitan) și câte un voucher în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea de cărți în limba engleză la o librărie de profil.

 

În plus, poți deveni autor de materiale școlare! Lucrările participante vor fi folosite ca materiale de studiu autentice la orele de engleză din școlile FollowMe, însoțite de numele și (opțional) poza ta!

 

Care sunt criteriile de evaluare? În ordinea importanței, apreciem originalitatea ideilor, coerența și coeziunea textului, claritatea stilului, complexitatea și acuratețea vocabularului și a structurilor gramaticale folosite.