Acest concurs a expirat în data de 2022-04-19. Vezi concursurile active aici.
Notiunea "gratar metalic" este evidenta pentru toata lumea.

Cuvantul "grilaj" este mai putin familiar pentru multi, dar acopera totusi un articol destul de cunoscut, prezent in viata noastra de zi cu zi, sub diferite forme (capace de canale, paliere exterioare, scari, etc.) si, prin urmare, este un termen familiar pentru majoritatea oamenilor.

Pe de alta parte, "gratar metalic" ar putea sa ii nedumereasca pe multi oameni, care s-ar putea sa nu inteleaga despre ce este vorba.

Bineinteles, denumirea in sine ne da usor de ghicit, asa ca nu este nevoie de prea multa imaginatie pentru a ne da seama ce inseamna, dar haideti sa aruncam o privire mai atenta, deoarece in acest caz nu mai este vorba de clasica grila de trecere.

Gratarul metalic este o solutie foarte buna pentru constructii si industrie.
Exista cazuri in care utilizarea pasarelelor nu este posibila din cauza distantelor mari de trecere. Exista o companie* in Germania care a dezvoltat gratarul metalic tocmai in acest scop. Alternativ, acestea sunt, de asemenea, utile in aplicatii in care este necesara o suprafata antiderapanta pentru a obtine cea mai mare siguranta si stabilitate a treptelor.

Pot fi utilizate pe diferite modele de suprafete, pentru a obtine un spectru larg de aplicatii pentru aceste gratare metalice.

Mai exista o alta caracteristica care nu este deloc neglijabila.

Gratarele metalice indeplinesc, de asemenea, cerinte estetice ridicate, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate si pentru placarea si umbrirea fatadelor arhitecturale si industriale.

Iata cateva imagini:

Rezistenta la alunecare testata a treptelor din gratare metalice prezentate in imagini este clasa R9-13 (aceasta mentiune este mai degraba pentru experti).

Beneficii:

  • pot fi utilizate pentru distante mari de legatura (creare de punti)
  • finisaj special ignifugat disponibil
  • instalare simpla si rapida

In cazul in care doriti mai multe informatii despre aceste gratare metalice, permiteti-ne sa mentionam aici cateva cuvinte cheie, pentru situatia in care doriti sa adresati intrebari unui profesionist si astfel sa puteti fi precisi in formulare.

metal, aluminiu, inox, suprafata convexa, perforat in doua directii cu o margine ascutita, suprafata convexa perforata, convex, profil concav, profil convex, perforatie ovalizata

* MEISER Romania este membru al Grupului MEISER, lider mondial in distributia de gratare metalice. Pentru a tine pasul cu tendintele comerciale actuale si pentru a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate, am lansat recent magazinul nostru online.

Este important pentru dumneavoastra sa aveti acces la gama noastra de produse in orice moment al zilei, de oriunde? In acest caz, vizitati magazinul nostru online la adresa web: www.grataremetalicemeiser.ro.

Va oferim o gama larga de gratare metalice, trepte si profile metalice la diferite dimensiuni.

In plus,  acum ai 5% reducere la toate comenzile.

3 din 5 (2 Voturi)