Acest concurs a expirat în data de 2021-10-01. Vezi concursurile active aici.
A inceput programul Rabla la Ochelarii de Vedere 2021.

Vino in magazinele Lensa, schimba-ti ochelarii de vedere vechi cu unii noi si primesti vouchere in valoare totala de 500 de lei.

Grabeste-te sa te asiguri ca prinzi voucherele disponibile!

Beneficiezi de un consult de specialitate complet gratuit pentru a te asigura ca valoarea dioptriilor tale este una corecta.

Comanda pentru noua pereche de ochelari de vedere se inregistreaza in baza unei prescriptii valide pentru ochelari. Daca reteta ta este mai veche de un an, iti recomandam sa iti rezervi din timp locul la consultatie.

Cum sa profiti din plin de programul Rabla la Ochelarii de Vedere 2021:

  1. Te inscrii in program - completeaza formularul de inscriere; dureaza mai putin de doua minute.
  2. Predai ochelarii de vedere vechi unui consultant Lensa - daca nu ti-ai ales inca modelul preferat pentru noii tai ochelari, este momentul sa o faci.
  3. Verificam prescriptia pentru ochelari - daca ai o prescriptie mai veche de un an, te poti programa la o consultatie gratuita aici.
  4. Comanzi noua ta pereche de ochelari de vedere si intri in posesia voucherelor Rabla - in baza prescriptiei, inregistram comanda noilor tai ochelari - pentru care aplicam un voucher Rabla.
  5. Astepti SMS-ul de ridicare a comenzii - te anuntam prin SMS cand noua ta pereche de ochelari este gata.

Campania se desfasoara in showroom-urile Lensa si pe Lensa.ro pana la 30.09.2021. Cele 5 vouchere RABLA x 100 lei fiecare nu se cumuleaza si pot fi folosite la orice comanda de minimum 300 lei, pana la 31.10.2021, cu conditia ca prima achizitie sa fie o pereche de ochelari de vedere, conform regulament.

5 din 5 (1 Voturi)