Acest concurs a expirat în data de 2022-01-01. Vezi concursurile active aici.
Este absolut gratuit, pentru totdeauna.

Daca vrei sa fii in siguranta in online, instaleaza acum gratuit Avast Free Antivirus.

De ce sa alegi Avast?

Echipat cu cea mai mare retea de detectare a amenintarilor, protectie prin invatare automata, gestionare facila a parolelor si securitate pentru reteaua de domiciliu, care nu vor reduce viteza PC-ului dvs.

Simplu de instalat, usor de utilizat!

Avast Free Antivirus face scanarea pentru a depista problemele de securitate si de performanta si va comunica pe loc modul in care se face remedierea.

El te protejeaza in timp real, prin analizarea fisierelor necunoscute inainte ca ele sa ajunga la dumneavoastra. Asa ca relaxeaza-te: Cu Avast, rulezi cel mai de incredere antivirus realizat vreodata.

Acesta nu este un antivirus gratuit obisnuit

Prin cele mai recente caracteristici, ofera functii esentiale, precum detectarea inteligenta si protectia in timp real, cu o minima influenta asupra PC-ului, astfel incat chiar nu iti dai seama ca se afla acolo.

  • Antivirus inteligent - Detecteaza toate tipurile de amenintari periculoase, de la virusi la malware. Da, chiar si atacurile cu programe de tip spyware, ransomware si de phishing.
  • CyberCapture - O detectare personala a amenintarilor in timp real. Trimite fisierele necunoscute catre Laboratorul de virusi Avast, pentru a fi analizate de expertii Avast si a le pune in carantina daca sunt periculoase.
  • Inspector Wi-Fi - Este ruterul configurat corespunzator pentru a bloca amenintarile? Te va anunta. In caz contrar, oricine poate patrunde in reteaua ta personala si pe orice dispozitiv conectat la ea.
  • Scanare inteligenta - Un simplu clic nu a fost nicicand mai puternic. Va verifica PC-ul si reteaua pentru toate tipurile de probleme si va comunica modul in care sa le remediati imediat.

Aceasta este protectia care depaseste orice imaginatie!

Securitatea nu se termina cu PC-ul dvs. Niciun alt antivirus gratuit nu ofera atat de multe functii suplimentare, pentru a fi sigur ca sunteti acoperit oriunde.
Nu are cerinte exagerate. Tot ce iti rebuie este un PC cu Windows 10, 8.1, 8 sau 7*, 1 GB RAM si 2 GB de spatiu pe hard disk. Si asta-i tot.

Descarca acum gratuit!

5 din 5 (7 Voturi)