Acest concurs a expirat în data de 2020-03-23. Vezi concursurile active aici.
S-a incheiat o editie de Mystery Box, dar nu te lasam sa te plictisesti!

In aplicatie vei gasi pana pe 22 martie cate un premiu pe zi!

Pentru inscrierea in campanie trebuie sa:

  • Descarci aplicatia My Vodafone sau sa te asiguri ca ai facut ultimul update al aplicatiei (in cazul in care o ai deja instalata);
  • Creezi un cont My Vodafone sau te autentifici cu contul tau existent, in cazul in care folosesti deja aplicatia;
  • Accesezi concursul "Premii zilnice in Mystery Box" din banner-ul prezent in pagina principala a aplicatiei.
  • Accesezi "Mystery Box" care iti ofera 2 cartonase la accesul zilnic in joc.
  • Fiecare zi vine cu cate un premiu in joc.

Vor exista 18 premii – cate unul pentru fiecare zi a concursului: 4 premii de cate 500 de euro, o vacanta de 2 persoane Christian Tour, 5 telefoane Samsung S10+, un set TV&Telefon, 2 espressoare automate Philips, 3 Samsung A80, 2 vouchere 100€ la Fashion Days.

Lista cu numele castigatorilor va fi postata pe site la sfarsitul campaniei.

Poti consulta lista de premii pe care le-ai castigat si premiile pe care le poti castiga accesand sectiunea "Premii colectii" din pagina de joc, aflata in aplicatia My Vodafone.

Bonusurile de date castigate pot fi activate doar din pagina campaniei, in momentul castigarii sau, ulterior, din pagina Jokeri "Oferte".
Toate bonusurile se pot consuma cu o oferta Cartela Vodafone sau cu Abonamentul tau de Voce mobila Vodafone, activ, fara restrictii de neplata sau frauda.

Bonusurile si extraoptiunile primite pentru clientii de Cartela Preplatita nu sunt transferabile catre clienti de Abonament de voce mobila. Acest lucru se aplica si pentru bonusurile destinate clientilor de Abonament de voce mobila.

Pentru a intra in posesia premiilor (cu exceptia voucherelor Fashion Days si Christian Tour) un reprezentant Vodafone te va contacta in 3 zile de la castigarea premiului, in zilele lucratoare.

Concursul "Premii zilnice in Mystery Box" se desfasoara in perioada 5 martie – 22 martie 2020.

La campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, cu numar activ, utilizator de Cartela sau Abonament de voce mobila, client Vodafone sau Non-Vodafone care indeplineste conditiile specificate in regulament.

Sistemele de operare compatibile pentru joc sunt: Android 7 sau mai recent si iOS 8.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (19 Voturi)